Mobilabonnemang: 40 GB för mindre än €10, detta är den nya chocken hos B&You

Behöver du ändra ditt mobilabonnemang samtidigt som du sparar pengar? Bons Plans Team erbjuder dig, som en del av försäljningen, ett erbjudande från Bouygues Telecom för ett B&You 40 GB-paket till €9,99 utan förpliktelser.

1

Ett gediget paket till ett mycket lågt pris!

  • 40 GB 4G+ internet
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS i Metropolitan France
  • Utan engagemang

Se erbjudandet B&You 40 GB-paket för 9,99 €

Bouygues Telecom skämmer bort sina framtida abonnenter under försäljningen

Detta erbjudande på B&You 40 GB-planen erbjuds av Bouygues Telecom utan förpliktelser, så du kan säga upp det när du vill. Om du vill behålla ditt tidigare nummer går det att göra det genom att köpa ett SIM-kort för 10€. Du måste dock skynda dig att utnyttja det, erbjudandet avslutas i kväll före midnatt.

Utöver detta erbjudande erbjuder B&You ett paket på 5 GB för 4,99 €, ett 70 GB-paket för 12,99 €, eller två paket på 100 GB respektive 130 GB för 14,99 € och 18,99 €. Du är därför bortskämd med valmöjligheter till mycket attraktiva priser, beroende på din dataförbrukning.

B&You-paket: ett erbjudande som du inte får missa

Så låt oss gå tillbaka till erbjudandet som intresserar oss här, som erbjuder 40 GB data för 9,99 € per månad. Tack vare detta 4G+-erbjudande har du en betydande mängd data för att utföra nedladdningar, lyssna på eller titta på videor eller till och med spela i mobilläge. Tack vare kvaliteten på Bouygues Telecom-nätverk riskerar du inte heller att tappa signalen ens på avlägsna platser.

Utöver detta datakuvert på 40 GB är samtal och SMS/MMS naturligtvis obegränsade på det franska fastlandet. I Europa/DOM (exklusive Metropolitan France) gäller samma regel till och från Europa och DOM. Av de 40 GB som tilldelas av detta paket kan 16 GB även användas i Europa/DOM.

Se erbjudandet B&You 40 GB-paket för 9,99 €

Hitta paketet du behöver med vår jämförelse

Innan du rusar på detta chockerbjudande från B&You, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilplanerna 2022 för att se om det verkligen är värt en omväg.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button