Missa inte ! Galet pris för Samsung Galaxy S20 FE!

Det är en stor klassiker inom smartphoneavdelningen som gör en rungande comeback på Clubic med en bra, ultralönsam plan.

Samsung Galaxy S20 FE © Samsung

Du kände igen det, det är den berömda Samsung Galaxy S20 FE. Trots sin höga ålder är det sydkoreanska företagets smartphone fortfarande ett säkert kort på alla områden!

Samsung Galaxy S20 FE 5G i korthet

  • En högkvalitativ 6,5-tumsskärm
  • En vacker telefon med IP 68 vattentäthet som bonus
  • En stor självständighet på en och en halv dag

Således erbjuds Samsung Galaxy S20 FE 5G denna vecka för €331,50 istället för €759 under normala tider.

Hitta Samsung Galaxy S20 FE 5G för 331,50 € hos Rakuten

En bra telefon till ett lågt pris

Vi kommer utan ytterligare dröjsmål att ta bort villkoren som kommer att gälla för denna bra affär. Som ni ser är det Rakuten som har ansvaret. Utöver rabatten på -55 % låter den här koden dig spara ytterligare 8 € när du validerar din varukorg: JIN8150. Du kommer då att dra nytta av det bästa priset ovan.

Dessutom är det gratis hemleverans inom 8 till 15 arbetsdagar (lite tålamod alltså). Delbetalning från €84,88 är också tillgänglig. Utan att glömma Rakuten Club (gratis registrering) som låter dig få 16,98 € till din onlinekisse. Garantin gäller i två år och alla Galaxy S20 FE-tillbehör ingår.

Samsung Galaxy S20 FE: en charmig mobil

Eftersom den här smarttelefonen lanserades för nästan två år sedan, kommer vi att behöva fräscha upp ditt minne. Den är utrustad med en vacker 6,5-tums Super AMOLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den här panelen är behaglig att titta på och extremt flytande trots förekomsten av några små nedgångar.

En annan viktig punkt är 5G-versionen av Samsung Galaxy S20 FE som intresserar oss idag. Den har en Snapdragon 865-processor med 6 GB RAM och 128 GB internminne.Prestandan förblir alltså mycket korrekt 2022. Du kommer att kunna spela, starta applikationer och navigera i gränssnittet under bra förhållanden.

Låt oss också lyfta fram en verklig mångsidighet i fotografering eftersom du kommer att ta överdådiga bilder i 4K dag och natt. Autonomi ser också bra ut eftersom den stiger till en och en halv dag. Uppladdningen kommer att ske snabbt. Slutligen garanterar IP 68-certifieringen märkbar tätning. Sammantaget är Galaxy S20 FE en trevlig smartphone att hantera och med en attraktiv design. Gör det!

Samsung Galaxy S20 FE smartphone

Hitta Samsung Galaxy S20 FE 5G för 331,50 € hos Rakuten

För att veta absolut alla detaljer om denna tidlösa smartphone, överväg att titta på vårt fullständiga test av Samsung Galaxy S20 FE.

Telefoner för alla plånböcker

Om Galaxy S20 FE någonsin inte faller i smaken eller om du föredrar att få en mer kraftfull telefon, då kan vår uttömmande jämförelse av de bästa Samsung-smarttelefonerna hjälpa dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button