Missa inte det utmärkta paketet Gratis mobil 110 GB till läsårets början!

Back to school ligger nu bakom oss och vi har ett mycket attraktivt mobilerbjudande att presentera för dig för att komma igång bra!

fri

Det är inte första gången som det dyker upp i vår bra erbjudanden-sektion, men Free Mobile 110 GB-planen har valt att spela extra tid. Du kan därför prenumerera på det nu och få några fantastiska förmåner på vägen.

Den kostnadsfria mobilplanen i korthet

  • 110 GB data i 4G
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Icke bindande erbjudande

Således erbjuds paketet Free Mobile 110 GB fortfarande för endast 13,99 €/månad.

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 110 GB för 13,99 €/månad

Ett kvalitetstelefonabonnemang

I september månad har telefonoperatörerna valt att glädja oss med extremt intressanta erbjudanden. Paketet som läggs online av Free Mobile är inget undantag från denna regel. Vi har goda nyheter eftersom du kan prenumerera på den fram till den 13 september. Men innan dess ska vi givetvis gå tillbaka till huvudtermerna.

Detta erbjudande signerat Gratis är således icke bindande. Så du kan bli av med det när som helst. Observera att efter ett år kommer en automatisk övergång till 5G-formeln för €19,99/månad att ske. Det är upp till dig om du vill behålla det eller inte. Slutligen, aktivering av SIM-kortet kommer att kosta dig €10 när du prenumererar.

Gratis 110 GB plan © Gratis mobil

Hitta det kostnadsfria mobilpaketet 110 GB för 13,99 €/månad

Free Mobile är tillbaka med sitt stjärnerbjudande!

Låt oss gå vidare till innehållet i erbjudandet som intresserar oss idag. Som namnet antyder innehåller den 110 GB 4G-data som du kan konsumera på det franska fastlandet. En sådan volym är perfekt för att surfa på webben, titta på videor, lyssna på musik och spela online varje dag utan att någonsin riskera att få slut på data.

Samtal är helt logiskt sett obegränsade till mobiler och fasta telefoner på det franska fastlandet såväl som i de utomeuropeiska departementen (exklusive Mayotte). Det blir samma sak för SMS. MMS kommer för sin del att behålla sin obegränsade dimension inom Frankrike.

Slutligen, vet att detta gratis mobilabonnemang kommer att följa med dig under dina utlandsresor. Därmed kommer samtal och SMS/MMS att vara obegränsade från Europa och de utomeuropeiska departementen. Upp till 12 GB data kan konsumeras inom dessa destinationer varje månad.

För att inte missa något om paketet du just har upptäckt, inbjuder vi dig att läsa vår fullständiga åsikt om Free Mobile.

Hitta din nästa plan

Om den här prenumerationen signerade Free Mobile vet hur man är generös kan andra erbjudanden också passa dig från tävlingen. För att kunna jämföra de olika planerna på marknaden för närvarande, uppmuntrar vi dig att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button