Missa inte det här erbjudandet på robotdammsugaren M7 från Midea (-62%)

Du behöver inte spendera för mycket för att frigöra dig från denna syssla med att rengöra ditt golv med Midea M7, en komplett robotdammsugare som drar nytta av en omedelbar minskning på 330€.

midea7

Strax före läsårets början, dra nytta av denna fantastiska kampanj för att spara tid varje dag genom att delegera hela städningen av ditt hem till Midea M7.

Midea M7 i korthet

  • En kraftfull motor på 4000 Pa
  • Mycket lång autonomi
  • Våt moppning av golv

AliExpress smälter priset på Midea M7 som nu erbjuds till 199,99 euro tack vare en rabatt på 330€ som ska användas omedelbart och bara under några dagar.

Hitta Midea M7 för 199,99 € på AliExpress

Ett kraftfullt erbjudande på en allt-i-ett-dammsugare

AliExpress erbjuder dig helt enkelt just nu erbjudandet med denna kampanj på 330 euro på Midea M7. Allt du behöver göra är att göra en beställning inom de närmaste dagarna för att dra nytta av denna exceptionella rabatt, men se upp, detta erbjudande är tidsbegränsat. Slösa inte en sekund på att validera ditt köp.

Midea M7: en dammsugare designad för de vanligaste användningsområdena

Varumärket Midea erbjuder dig sin mest tillgängliga och prisvärda robotdammsugare i Midea M7:s person. Utseendemässigt påminner enheten om många dammsugare med sin runda form och sin mycket sobra och eleganta svarta design.

Det är dock bara att vända på det för att se skillnaden. Tillverkaren erbjuder dig med denna modell en -V-borste som gör att du kan återvinna allt avfall som finns på ditt golv, oavsett om det är damm, små bitar av textil eller djurhår. 4000 Pa-motorn tillåter fullständig rengöring av ditt rum och ditt hem, även om det är mycket rörigt, oavsett ytan på ditt hem tack vare dess stora 5200 mAh-batteri.

För att flytta runt i huset använder Midea M7 en uppsättning lasersensorer som gör att den kan upptäcka väggar och hinder och plocka upp damm så nära som möjligt.

Inuti innehåller dammbehållaren även ett filter som fångar upp fina partiklar och allergener och låter dig återvinna frisk och ren luft när du kommer hem.

Midea M7 har också ett våtgolvsrengöringssystem, med tank och mopp som ingår i paketet. Fäst allt på roboten och kör en komplett cykel som låter dig njuta av ett hus städat in i minsta detalj.

För att äntligen anpassa din golvtvätt erbjuder en gratis mobilapplikation dig många alternativ, som att programmera din enhet eller justera sugeffekten.

midea

Hitta Midea M7 för 199,99 € på AliExpress

Hitta din nästa robotdammsugare med vår jämförelse

För att lära dig mer om de olika alternativen till Midea M7, gå till vår jämförelse av de bästa robotdammsugarna 2022 som erbjuder dig de enheter som är mest uppskattade av redaktionen men också råd om att välja rätt modell efter dina behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button