Minecraft Earth: servrar kommer att stängas i juni

minecraft jorden

Livet av Minecraft Earth skulle ha varit extremt kort. Det förstärkta verklighetsmobilspelet har faktiskt redan meddelat att sina servrar stängs. Den person som är ansvarig för detta fiasko har hittats.

Lanserades i november 2019 via sin tidig tillgång, Minecraft Earth kommer aldrig att ha galvaniserat folkmassorna trots sina 2,5 miljoner nedladdningar på tre korta dagar. Använda konceptet populariserat av Pokémon GO, Mojangs titel har lidit av Covid-19-epidemin eftersom spelare fortfarande inte kan röra sig fritt på grund av de olika instängningarna. Pandemin kommer äntligen att ha fått spelets hud…

Läs också:
Xbox Game Pass: ny ankomst i januari med PES 2021, Injustice 2 och många fler

En sista sista ställning innan slutet

I själva verket har den svenska studion just meddelat i ett pressmeddelande att stängningen av servrarna för Minecraft Earth är planerad till den 30 juni 2021. Utvecklingen kommer därför att stoppas och det blir omöjligt att ladda ner titeln från nätbutiker, eller ens spela den. Men Mojang har för avsikt att erbjuda ett anständigt slut på livet till sitt spel.

Det är denna tisdag den 5 januari 2021 som den senaste uppdateringen av Minecraft Earth är utplacerad. Plåstret tar bort alla riktiga pengar-baserade mikrotransaktioner och minskar drastiskt kostnaden för rubiner eller tiden som krävs för att tillverka ett föremål. Nytt innehåll läggs också till. Ett väldigt sorgligt slut.

Källa: Minecraft

Relaterade Artiklar

Back to top button