Mindre än 150 € för denna mycket vackra gamerskärm signerad Acer

Om du letar efter en utmärkt 24″ PC-spelskärm till ett mycket bra pris, kan detta Cdiscount-erbjudande vara av intresse för dig.

Acer XV242Y Nitro XV2

Mer specifikt säljer Cdiscount av priset på Acer XV242Y Pbmiiprx XV2 Series.

Acer XV242Y i korthet

  • Mycket solid teknisk plåt och optimal visuell komfort
  • Komplett anslutning
  • Design skräddarsydd för flera skärmar

Hitta denna solida Acer-skärm på Cdiscount för 149,99 € istället för cirka 195 € hos de flesta andra återförsäljare.

Hitta Acer XV242Y för 149,99 € på Cdiscount

En mycket bra spel-PC-skärm till försäljning på Cdiscount

Det här erbjudandet på Acer XV242Y PC-spelarskärm erbjuds därför av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 38 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Allt du behöver för en 24″ gamingmonitor från Acer

Detta Cdiscount-erbjudande är därför intresserad av en PC-spelskärm från Acer, ett välkänt varumärke inom området, modell XV242Y Pbmiiprx XV2 Series. Bakom detta krystade namn döljer sig en solid produkt som visar en 24″ FHD (1920×1080) LED-bakgrundsbelyst IPS LCD-panel. Den har en uppdateringsfrekvens på upp till 144 Hz, en svarstid på upp till 0,5 ms och ett dynamiskt kontrastförhållande på 1000 :1/100000000:1.

Kort sagt, perfekta egenskaper för spelanvändning, förbättrade av olika teknologier som stöd för DisplayHDR 600 eller AMD FreeSync Premium. Visuell komfort säkerställs också perfekt av teknologierna BlueLightShield, FlickerFree, Comfy View och Low Dimming.

Det är inte överträffat på kontaktsidan, med en DisplayPort, två HDMI-portar och en ljudlinjeingång. Förutom att vara en gedigen PC-spelarskärm kommer den därför att kunna rymma en konsol.

Allt detta är insvept i en enkel men ganska elegant design, som också har fördelen av att visa tre ramlösa kanter, vilket gör Acer XV242Y till en idealisk skärm för en konfiguration med flera skärmar. Den är också ganska ergonomisk tack vare en lutning på -5° till 25°, för att anpassa sig efter dig.

Hitta Acer XV242Y för 149,99 € på Cdiscount

Hitta den PC-spelskärm du behöver tack vare vår jämförelse

Innan du tar del av detta attraktiva erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022, för att se om denna 24-tumsskärm från Acer har tillräckligt i magen mot sina största konkurrenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button