Mindre än 100€ för Logitech G Pro X Superlight-musen, det är möjligt!

Idag innan försäljning säljer Amazon av Logitechs eSport-spelmus: G Pro X Superlight. Detta är verkligen tillgängligt för 97,99 € på sajten, medan det vanligtvis säljs runt 150 €. En gudagåva för blivande spelare.

Logitech G PRO X Superlight_1 © Logitech G

Logitech G Pro X Superlight, spelmusen

  • En ofelbar Hero 25K-sensor
  • 5 anpassningsbara knappar
  • 70 timmars självständighet

Se Logitech G Pro X Superlight-erbjudandet för 97,99 € på Amazon

En högklassig mus, monster av precision

Logitech G Pro X Superlight Mouse är en specialiserad mus för spel (men lika användbar för kontorsautomation förstås) med avancerade funktioner. Betygsatt 8/10 på Clubic, Logitech G Pro X Superlight kunde förföra med sin enkla design i kombination med otrolig prestanda.

Vem säger att högklassig utrustning säger högt pris och så är det: i normala tider kostar det 149€. Men just nu, och medan försäljningen börjar imorgon, kan du få den på Amazon för 97,99 €. Det är fortfarande en bra summa men du kommer att få värde för pengarna med en högkvalitativ produkt.

4

Utmärkt glid och grepp

Logitech G Pro Superlight-musen väger bara 63 gram. Den är ansluten till datorn med en trådlös mottagare för att erbjuda en kvalitet värdig en trådbunden anslutning. Dess ambidextrösa design gör att den kan användas för både vänsterhänta och högerhänta. Även om dess symmetri inte är perfekt och den är mer lämplig för högerhänta än vänsterhänta.

Den är utrustad med en HERO 25K optisk sensor med en känslighet mellan 100 och 25 400 dpi. Den är utrustad med 5 knappar som du kan anpassa med programvaran G Hub. Där kan du tilldela önskade genvägar till varje knapp för att vara den mest effektiva i dina spel.

När det gäller autonomi är det 70 timmar för en enda laddning. Och du kan fortsätta använda den medan du ansluter den till USB-C medan den laddas.

1

Se Logitech G Pro X Superlight-erbjudandet för 97,99 € på Amazon

Jämför med andra spelmöss

På Clubic kan du konsultera vår jämförelse av de bästa spelmössen som finns på marknaden. Där kommer du att ha en regelbundet uppdaterad artikel inklusive våra topp 3 baserat på objektiva kriterier. Plus en detaljerad lista med flera mycket intressanta modeller som kan möta dina förväntningar och anpassa sig efter dina behov.

Relaterade Artiklar

Back to top button