Min Windows Services Panel låter dig hantera Windows Services

Man börjar och slutar mycket tjänster (Tjänster)Windows och trött på att använda det vanliga sättet att starta, stoppa eller inaktivera Windows-tjänster (starta, stoppa eller inaktivera Windows-tjänster)? Om så är fallet är detta en gratis programvara som heter Min Windows-tjänstpanel verkligen hjälpa dig. Min panel (Panel)tjänster (Tjänster)Windows är ett litet verktyg som låter dig skapa en genväg till ofta använda Windows-tjänster och hoppa över hela processen med att bläddra i långa listor med installerade tjänster.

Min Windows Services Panel för PC

Min Windows Tjänster panel är helt gratis och tillgänglig som en öppen källkodsapplikation. Det är ett litet verktyg som är lätt att arbeta med och som har potential att göra ditt liv enklare. När du har installerat och kört kan du klicka på inställningsikonen för att välja de tjänster du ofta använder och vill få en genväg till. Det kan ta lite tid för alla tjänster att laddas, och när listan är full kan du klicka på växlingsknappen som motsvarar tjänsten för att aktivera dess genväg på huvudsidan.

När du har installerat och kört kan du klicka på inställningsikonen för att välja de tjänster du ofta använder och vill få en genväg till. Det kan ta lite tid för alla tjänster att laddas, och när listan är full kan du klicka på växlingsknappen som motsvarar tjänsten för att aktivera dess genväg på huvudsidan.

Tillsammans med växlingsknappen visas också tjänstens nuvarande tillstånd, såsom aktuellt driftläge och startalternativ för just den tjänsten. När du har valt önskade tjänster och skapat genvägar för dem på huvudsidan kan du klicka på växlingsknappen för respektive tjänst för att aktivera eller inaktivera den i enlighet med detta.

När du har valt önskade tjänster och skapat genvägar för dem på huvudsidan kan du klicka på växlingsknappen för respektive tjänst för att aktivera eller inaktivera den i enlighet med detta.

Min Windows-tjänstpanel

Det enda appen saknar enligt min mening är systembrickans funktionalitet. Du måste hålla appen minimerad om du vill återanvända den under en kort period. Funktionalitet för att schemalägga tjänster som ska aktiveras eller inaktiveras kan också läggas till.

Min panel (Panel)tjänster (Tjänster)Windows kan vara en livräddare i realtid om du behöver köra ofta tjänster(Tjänster) . Använd det en gång och du kommer omedelbart att inse potentialen med detta verktyg.

Klick här(här) för att ladda ner panel (Panel)“Min (Mitt Windows) tjänster(Tjänster) Windows”. Det är väldigt enkelt och lätt att använda.

Startar och stoppar du många Windows-tjänster och är du trött på att använda det vanliga sättet att starta, stoppa eller inaktivera Windows-tjänster? Om så är fallet, då kallas detta gratisprogram Min Windows-tjänstpanel kommer att vara till verklig hjälp för dig. Min Windows-tjänstpanel är ett litet verktyg som låter dig skapa en genväg till de Windows-tjänster som du använder ofta och låter dig hoppa över hela processen med att bläddra igenom långa listor med installerade tjänster.

Min Windows Services Panel för PC

Min Windows-tjänstpanel är helt gratis och tillgänglig som ett program med öppen källkod. Det är ett litet verktyg som är lätt att använda och som potentiellt kan göra saker enklare för dig. När du har installerat och kört kan du trycka på inställningsikonen för att välja de tjänster som du använder mycket och vill ha en genväg till dem. Det kan ta ett tag att ladda alla tjänster och när listan väl fylls i kan du klicka på växlingsknappen som motsvarar en tjänst för att aktivera dess genväg på huvudsidan.

När du har installerat och kört kan du trycka på inställningsikonen för att välja de tjänster som du använder mycket och vill ha en genväg till dem. Det kan ta ett tag att ladda alla tjänster och när listan väl fylls i kan du klicka på växlingsknappen som motsvarar en tjänst för att aktivera dess genväg på huvudsidan.

Min Windows-tjänstpanel

Tillsammans med växlingsknappen visas även tjänstens aktuella status, såsom aktuell körstatus och startinställningarna för just den tjänsten. När du har valt önskade tjänster och skapat genvägar till dem på huvudsidan kan du klicka på växlingsknappen till en motsvarande tjänst för att aktivera eller inaktivera den i enlighet med detta.

När du har valt önskade tjänster och skapat genvägar till dem på huvudsidan kan du klicka på växlingsknappen till en motsvarande tjänst för att aktivera eller inaktivera den i enlighet med detta.

Min Windows-tjänstpanel

Det enda som jag känner att applikationen missar är funktionaliteten i systemfältet. Du måste hålla applikationen igång som minimerad om du vill använda den upprepade gånger på kort tid. Det kan också finnas en extra funktionalitet för att schemalägga aktivering eller inaktivering av tjänsterna.

Min Windows-tjänstpanel kan vara en räddare i realtid om du ofta behöver hantera tjänster. Använd det en gång och du kommer omedelbart att känna igen potentialen med detta verktyg.

Klick här för att ladda ner Min Windows-tjänstpanel. Den är väldigt enkel och enkel att använda.

Relaterade Artiklar

Back to top button