Min Samsung Galaxy A51 och A71 fryser på logotypen och startar om – Lösning

Samsung är ett världsberömt sydkoreanskt företag, Många av oss känner henne för hennes smartphone eller Smart TV. Den har arbetat uttömmande på sin estetiska och tekniska dragningskraft och fängslat otaliga människor. Men idag kommer vi att prata om att deras telefoner, särskilt Samsung Galaxy A51 och A71, är en annan av deras stora hits.

Det handlar om en ny förbättrad version av Galaxy A50 med kameran och skärmen i centrum för uppmärksamheten. Av detta och andra skäl vill många få det, vilket gör det till en hit i försäljningen runt om i världen.

Samsung har arbetat med Android ganska länge, detta operativsystem hjälper till att få ut det mesta av enheten. Detta betyder inte att den är fri från några fel, eftersom det är problemet vid uppstart. Detta kan vara orsakas av olika skäl som vi kommer att diskutera i den här artikeln och hur man fixar det.

Varför förblir min Samsung Galaxy A51 eller A71 på startlogotypen?

Det här problemet kan orsakas av hårdvaru- eller mjukvarufel, det är osannolikt att det beror på en skadad komponent. 99% av dem är programvaran, vissa Android-filer kan vara skadade, vilket saktar ner uppstarten. Det kan det också vara orsakas av dåliga uppdateringar appkraschar, anpassade ROM eller systemändringsrotappar.

Detta uppstartsfel är känt som Bootloop, och det har en lösning, så ge inte upp din telefon. Nedan, vi du ge flera metoder och stegen att följa för att lösa problemet enkelt och snabbt.

Hur fixar jag ett Bootloop-fel på min Samsung Galaxy A51 eller A71?

Nu visar vi dig rutinerna för din Samsung Galaxy, låt oss prata om olika lösningar som vi finner för dessa fall på ett enkelt sätt.

Utför en mjuk återställning

Detta är en mjuk återställning som kan fixa små problem utan att skada data på enheten. Den där simulerar att vi har tagit bort batteriet, vilket är praktiskt med telefoner med ej löstagbara batterier. Du kan göra detta genom att trycka och hålla ned strömknappen och volym ned-knappen i minst 12 sekunder. Sedan kommer du att se på skärmen “Startup Maintenance Mode”, med knappen “volym ner” kan du gå upp och ner. Välj alternativet “Power Off” med “Power”-knappen, med detta kommer din telefon att starta om, kom ihåg att ladda telefonen först.

Börja med säkert läge

Om du nyligen har installerat något tredjepartsprogram kommer denna metod att vara i princip effektiv för dig. Du kan inaktivera appar från tredje part och återgå till de etablerade parametrarna, detta problem kan orsakas av skadlig programvara.

Håll ned strömbrytaren tills startlogotypen visas, du slutar trycka på den när den visas. Tryck omedelbart och håll ned “Volym ned”-tangenten tills den startar om säkert läge till vänster på skärmen. Gå till Inställningar” “Appar”, avinstallera nya eller okända appar, starta om telefonen och avsluta säkert läge.

Använder återställningsläge

Om ovanstående procedurer inte fungerar måste du göra det använd återställningsläge för att åtgärda problemet . Du bör komma ihåg att i det här läget finns det flera alternativ för att radera all data från din enhet. Av denna anledning rekommenderar vi att du göra en säkerhetskopia på din dator och undvik problem.

FonePaw Android Data Recovery

Det låter dig spara foton, meddelanden, videor, musik och kontakter på din dator. För att gå in i återställningsläge, tryck och håll ned ström- och volymknappen tills du ser återställningsläge. Använd volym ned-knapparna och välj Torka cachepartition med strömbrytaren för att bekräfta ditt val. Öst alla cache-filer och raderade systemappar men dina personuppgifter kommer inte att påverkas.

För att avsluta, välj “Starta om” och kontrollera på så sätt om problemet med enheten har lösts korrekt. Om problemet kvarstår, återgå till återställningsläge, men välj den här gången Torka data / Fabriksåterställning.

Det här alternativet kommer dock att radera alla dina data och inställningar som du har gjort och återgå till fabriksläge. Välj sedan “Starta om” och avsluta återställningsläge för att slutföra hela proceduren du kommer att förlora data men du kommer att återställa din mobiltelefon.

Relaterade Artiklar

Back to top button