Mikrobloggtjänsten Tumblr introducerar 4,99 $ annonsfri prenumeration

tumblr instagram

Försvagad av övertagandet av Verizon 2017, kontroverserna kring borttagandet av pornografiskt innehåll och kritiken av bristen på nya funktioner, tumblr har varit på tillbakagång i flera år.

Efter att ha lanserat Post+-funktionen, som gör att innehållsskapare kan erbjuda en betalprenumeration för sina bloggar, testar mikrobloggplattformen en ny ekonomisk modell: prenumerationer utan annonser.

Ett annonsfritt abonnemang på Tumblr

Liten förändring på sidan av Tumblr. Uppköpt av Automattic, utvecklare av WordPress, för en spottstyver, tillkännagav mikrobloggtjänsten torsdagen den 24 februari lanseringen av ett erbjudande som tillåter användare att betala för att ta bort annonser när de surfar på plattformen, oavsett om det är på webbversionen eller i applikationen . Den här nya prenumerationsmodellen finns i flera erbjudanden: en månadsvis, fakturerad för $4,99 per månad, och en årlig, till ett pris av $39,99, vilket ger en 33% rabatt.

Eftersom funktionen är valfri kommer användare som inte vill betala att kunna fortsätta använda Tumblr, men med annonserna som av en stor del av samhället anses vara för påträngande. För andra kommer det att vara absolut nödvändigt att gå igenom PC-versionen och gå till fliken “Go Ad-Free” i inställningarna för att avsluta prenumerationen. Denna manöver tillåter plattformen att kringgå provisionerna från Google Play Store och särskilt App Store.

Källa: tumblr

Relaterade Artiklar

Back to top button