Microsoft Your Phone-applikationen blir Mobile Connected, med ett nytt gränssnitt baserat på Windows 11-koder

Microsoft PhoneLink © (Bild: Microsoft)

Microsoft uppdaterar sin Your Phone-applikation, som blir Mobile Connected.

Den här nya versionen är mer i linje med det nya Windows 11. Nödvändigt.

Din telefon blir mobilansluten

Som du kanske vet finns det inom Windows 10 en applikation som heter Din telefon som låter användaren associera sin dator med sin Android-smarttelefon. Denna applikation ger möjlighet att hitta hans SMS eller hans bilder direkt på skärmen på hans dator. Öva !

Idag uppmanas Windows-användare att uppdatera samma Your Phone-applikation, som automatiskt blir … Mobilansluten. Ett namn som inte är i grunden praktiskt, men som är tänkt att vara den nya versionen av denna mycket praktiska applikation.

Microsoft Mobile Connected

Förutom ett nytt namn, är applikationen som låter Windows och en Android-smarttelefon att kommunicera utsmyckad med ett helt nytt gränssnitt, med i synnerhet ett estetiskt förhållningssätt nu till koderna för Windows 11.

Till denna omarbetade estetik läggs en del ny ergonomi, i synnerhet bättre hantering av aviseringar på skärmens vänstra sida, snabbinställningar och ett system med flikar för att växla från meddelanden till foton, genom applikationer och samtalen.

Microsoft tillkännagav också ett partnerskap med Honor, vissa smartphones kommer att dra nytta av ytterligare synkroniseringsalternativ via Mobile Connected-applikationen.

Om samma ämne:
Windows 11: vad har konferensen den 5 april att erbjuda oss?

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button