Microsoft Word: snart ett mörkt läge för webbappen

Microsoft Word © monticello / Shutterstock.com

Under de senaste åren har det “mörka läget” blivit väsentligt i ögonen för många användare av applikationer av alla slag. Nu är det webbappens tur att Microsoft Word äntligen ta på sig en svart klänning.

Goda nyheter för vanliga användare av Microsoft Word-webbappen: ett mörkt läge är på väg att landa. Och en sak är redan säker: dina ögon kommer att tacka dig.

Mörkt läge kommer till Words webbapp

I vårt dagliga liv spenderar vi mycket (för mycket?) tid framför våra skärmar. Och detta är uppenbarligen inte utan konsekvenser för våra ögon. För att minska risken för ansträngda ögon har Microsoft redan implementerat ett mörkt läge i Microsoft Word. Användare av webbappen hade dock fortfarande inte rätt till samma behandling. En situation som snart borde förändras, enligt den senaste färdplanen publicerad av Redmond-företaget.

Det är via hemsidan Neowin att informationen har nått oss. Som läckt ut i den senaste Microsoft 365-färdplanen, som publicerades för några dagar sedan, arbetar den amerikanska jätten för närvarande med att komma fram till ett mörkt läge i webbappen Microsoft Word. Och eftersom goda nyheter aldrig kommer ensam bör den här funktionen göras tillgänglig före slutet av maj.

Precis som den nedladdningsbara versionen av Word bör webbappen nu tillåta kunder att ställa in temat till systemets standardinställningar, eller helt enkelt låta dem välja mellan ljust och mörkt läge själva. , direkt från inställningarna.

Om samma ämne:
Akta dig, denna skadliga programvara gömmer sig i en skadad Word-fil, själv gömd i en PDF

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button