Microsoft tillkännager ett Surface-event! Vad kan vi förvänta oss?

Microsoft Surface Laptop Go 2-8 © © Nathan Le Gohlisse för Clubic

En Surface-konferens kommer att anordnas av Microsoft om några veckor. Vi borde upptäcka den första Surface Pro i huvudlinjen med ARM-arkitektur.

Microsoft bjuder in oss till ett onlineevenemang den 12 oktober 2022 klockan 16:00 Paris tid. ” Spara detta datum ”, meddelar den amerikanska gruppen, utan att ge några ledtrådar om innehållet i presentationen som väntar oss.

En Surface Pro 9 ARM

Men det är extremt troligt att det blir en konferens för att avslöja nya produkter från sitt varumärke Surface. Några indiskretioner nämnde en sådan möjlighet för mitten av oktober, så ryktena verkade vara sanna.

Vid det här laget kan vi bara spekulera i vilka enheter som kommer att tillkännages där. Enligt Zac Bowden, journalist för Windows CentralMicrosoft kommer att lansera en Surface Pro av 9e generation, men med en betydande förändring från tillverkarens senaste strategi.

Det skulle inte bli någon Surface Pro X i år, som kommer att slås samman med Surface Pro-serien. Vi bör därför ha en Surface Pro 9 tillgänglig i flera konfigurationer: en med en Intel x86-processor, som vanligt, och den andra utrustad med ett ARM-chip, som var fallet med Surface Pro X.

Ny Surface Laptop och Surface Studio?

Annars kunde vi se en Surface Laptop 5e generation. Flera rapporter om det har publicerats, men informationen som når oss är motsägelsefull, med vissa källor som framkallar en AMD-processor, andra en Intel-processor. Kanske kommer Microsoft att överlåta valet till sina kunder.

En Surface Studio 3 skulle också kunna presenteras vid detta tillfälle. Även enligt Zac Bowden skulle det åtföljas av en uppdatering av Surface Keyboard och Surface Pen tillbehör och kringutrustning. Som en påminnelse har allt-i-ett-arbetsstationen från Microsoft inte fått någon ny modell på fyra år.

Äntligen kan ett Surface Laptop-spel också vara med på festen. Den här skulle vara utrustad med en Intel-processor på 12e generation och ett NVIDIA RTX 3000-grafikkort.

Källa: Microsoft

Relaterade Artiklar

Back to top button