Microsoft Teams: nya funktioner kommer för alla

Microsoft Teams det representerar en av de bästa möjligheterna att komma i kontakt med dem som är långt borta. Ett perfekt verktyg för arbete, produktivitet och studier som nu hittar ett sätt att stärka sig i kraft av det nya uppdatering tillhandahålls av moderbolaget i Redmond. Från och med detta ögonblick kommer alla mobil-, webb- och skrivbordsplattformar att kunna räkna med innovativa funktioner som överträffar konkurrenterna. Låt oss ta reda på omedelbart vad de är.

Microsoft Teams-uppdateringar: här är vad som är nytt i den senaste versionen

En av de första innovationerna vi möter är Tillsammans läge som låter dig tilldela deltagare i ett virtuellt rum berikat med olika inställningar inklusive en lounge, en cafeteria eller en resort. En annan inte oväsentlig nyhet består i att kunna skicka reaktioner och GIF även i Consumer-versionen av applikationen.

Utöver detta garanterar Microsoft Teams sändning av bjud in upp till 300 personer inom samma konferenssamtal med möjlighet att dela åtkomstlänkar även med användare utanför plattformen.

Skapelsen av gruppchatt det förenklas med införandet av e-post- eller telefonnummermetoden, vilket garanterar deltagande även för de som inte använder applikationen. Tack vare denna gimmick kommer det att vara möjligt att lättare dela “att-göra-listor” eller uppgifter med möjligheten utökad till vem som helst att ändra detaljerna eller kontrollera att-göra-listans checklistor.

Slutligen kommer det att ges möjlighet att konvertera meddelandet inom en grupp till en uppgift som ska utföras samt att skapa undersökningar som lämnar utrymme för en efterföljande jämförelse mellan deltagarna på de inhämtade uppgifterna.

Äntligen kommer det också att finnas en instrumentpanelen för varje chatt där du kan organisera innehåll som foton, videor och länkar till de delade uppgifterna och en hel annan serie av evenemang.

Allt gratis funktioner som Microsoft har introducerat sedan den senaste uppdateringen för konsumentversionen av applikationen.

Relaterade Artiklar

Back to top button