Microsoft Teams kortkommandon som hjälper dig att arbeta smart

Microsoft Teams har blivit det perfekta valet för arbetsledning och distansarbete. Förutom rika funktioner innehåller den också användbara kortkommandon för att hjälpa användare att navigera genom funktioner. Lag. I det här inlägget får vi se några Kortkommandon för Microsoft Teams(Microsoft Teams kortkommandon) för att hjälpa dig att arbeta mer effektivt.

Tangentbordsgenvägar(Teams kortkommandon)

Idag har det skett betydande förändringar i hur vi arbetar och lär oss. Fler och fler människor flyttar snabbt till att arbeta hemifrån. Förändringen tvingade även tidigare pendlare att sköta sitt arbete på distans. Den goda nyheten är att mänskligheten lär sig att hänga med i krisen. I dessa situationer använder du dessa genvägar för att hålla kontakten, samarbeta och få mer arbete gjort.

1]Ctrl + Skift + M

Du kan använda den här genvägen för att stänga av ljudet för dig själv (och andra inom mikrofonens räckvidd).

2]Ctrl+Skift+O

Med den här genvägen kan du sätta på eller stänga av kameran.

3]Ctrl+N

Startar en ny konversation om den är aktiverad.

4]Ctrl+/-

Kortkommandon för Microsoft Teams

Visar alla kommandon som du kan använda för att snabbt komma åt innehåll, ställa in din status eller navigera till andra platser.

5]Ctrl + O

Erbjuder att bifoga en fil via OneDrive eller direkt från en dator.

6]:Word

Skriv ett kolon ‘:’ omedelbart följt av ett ord för att öppna emoji-panelen. Här kan du hitta en lista över ytterligare uttryckssymboler.

7]Ctrl+1+2+3

Detta hjälper dig att navigera upp och ner i det vänstra navigeringsfältet. Till exempel, kortkommando Ctrl(Ctrl) + 1 tar dig till ” Aktivitetsflöde(Aktivitetsflöde)”, ctrl+2 – till chatt(chatt) och ctrl + 3 – till sidan ” Lag”.(lag)

8]Ctrl + E

Låter dig snabbt växla till sökfältet högst upp i fönstret Lag.

9]Ctrl+.

Visa(Visa) ytterligare genvägar i Lag .

10]^-

Använda sig av(Använd) dessa tangenter och tryck på piltangenten för att redigera det senast skickade meddelandet. Det finns ingen anledning att öppna menyn ” Fler åtgärder » (visas som tre horisontella punkter)(Fler åtgärder)

Jag hoppas det här hjälper!

Microsoft Teams har framstått som det ultimata valet för att hantera arbete och arbeta på distans. Bortsett från rika funktioner är den också packad med användbara kortkommandon som hjälper användare att navigera genom Teams funktioner. I det här inlägget kommer vi att se några Kortkommandon för Microsoft Teams för att hjälpa dig att arbeta mer effektivt.

Microsoft Kortkommandon för team

Idag sker en betydande förändring i hur vi arbetar och lär oss. Fler och fler människor flyttar snabbt till att arbeta hemifrån. Denna förändring har tvingat även tidigare pendlare att sköta sitt arbete på distans. Den goda nyheten är att den mänskliga befolkningen lär sig att hänga med i krisen. I sådana situationer använder du dessa genvägar för att fortfarande ansluta, samarbeta och få mer arbete gjort.

1]Ctrl+Skift+M

Du kan använda den här genvägen för att stänga av ljudet för dig själv (och andra inom mikrofonens räckvidd)

2]Ctrl+Skift+O

Med den här genvägen kan du antingen slå på eller stänga av kameran

3]Ctrl+N

Kickstartar en ny konversation, när den är aktiverad.

4]Ctrl+/-

Kortkommandon för Microsoft Teams

Visar alla kommandon du kan använda för att enkelt komma åt innehåll, ställa in din status eller navigera till olika platser.

5]Ctrl+O

Erbjuder att bifoga en fil via OneDrive eller från din dator, direkt.

6]:Word

Skriv ett kolon ‘:’ omedelbart följt av ett ord för att öppna emoji-panelen. Här kan du hitta listan över ytterligare emojis.

7]Ctrl+1+2+3

Det hjälper dig att navigera upp och ner på den vänstra navigeringsskenan. Till exempel, Ctrl + 1 tar dig till ”, Ctrl +2 växlar till Chat medan Ctrl + 3 tar dig till Teams-sidan.

8]Ctrl+E

Gör det möjligt att snabbt växla till sökfältet högst upp i Teams-fönstret.

9]Ctrl+.

Visa ytterligare genvägar i Teams.

10]^ –

Använd dessa tangenter och tryck på piltangenten för att redigera ditt senast skickade meddelande. Inget behov av att komma åt ”-menyn (synlig som 3 horisontella punkter)

Jag hoppas att det hjälper!

Relaterade Artiklar

Back to top button