Microsoft Teams kommer att berikas med LinkedIn- och OneDrive-tjänster

Microsoft Teams © © Microsoft

Saker och ting rör på sig Microsoft Teams. Medan ett mer kompakt gränssnitt och automatisk musikdetektering är på väg, tacklar Redmond-företaget en ny efterfrågan från användare.

Enligt Microsoft 365 roadmap arbetar den amerikanska jätten med att integrera LinkedIn och OneDrive i sin videokonferensapplikation.

Integrering av LinkedIn och OneDrive kommer

LinkedIn-integrationen kommer nästa månad. Det gör att du kan konsultera profilen för dina kollegor från LinkedIn-chatten, som kommer att göras tillgänglig i en låda. Detta bör visa sig vara särskilt användbart för anställda i stora grupper, för att till exempel veta vilken division en person tillhör eller känna till sina tidigare erfarenheter utan att behöva gå igenom det sociala nätverket.

För integrationen av OneDrive kommer det att vara nödvändigt att vänta till april. Mer konkret kommer användare av Business-versionen av molnlagringstjänsten att kunna hitta alla sina Teams-filer direkt i ett nytt avsnitt “ Dina lag “. En mycket praktisk funktion för dem som inte längre minns i vilken chatt ett dokument fanns. Ett liknande system kommer med SharePoint.

Om samma ämne:
Microsoft Teams: ett nytt kompakt gränssnitt och snart en konkurrent till Shazam, eller nästan

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button