Microsoft Teams: du kanske kan spela och tävla med dina kollegor medan du arbetar hemifrån

Microsoft Teams © © Microsoft

Vem sa att arbete var oförenligt med distraktioner? Om du drömde om att kunna koppla av under dina möten på Lagdet verkar som att Microsoft har hittat en lösning för dig.

Under de senaste två åren har distansarbete upplevt ett rejält nytt intresse. Därför har videokonferensapplikationer visat sig vara särskilt användbara i många yrken. Bland dem hittar vi uppenbarligen Microsoft Teams, som definitivt inte verkar brist på idéer för att göra dina möten mer attraktiva.

Microsoft Teams: balanserar arbete och underhållning

Att arbeta hemifrån, trots dess många fördelar, tillåter dig tyvärr inte att ha det bra med dina medarbetare. Att dricka en kaffe tillsammans på terrassen eller spela kort för en kort paus… Det här är gemytliga vardagsaktiviteter som distansarbetare måste avstå från. Om inte Microsoft har hittat en lösning för dig…

Enligt medieuppgifter Gränsen, Redmond-företaget arbetar för närvarande med något som mycket väl skulle kunna ge energi till dina arbetsmöten. Den amerikanska jätten skulle seriöst överväga att integrera spel direkt i sin videokonferenstjänst. Uppenbarligen skulle tanken inte vara att distrahera anställdas uppmärksamhet eller avleda dem från deras professionella mål, utan snarare att erbjuda dem möjligheten att spela mot varandra, för några snabba matcher. Ensamav Kraft 4 eller av Ordament.

Om Microsoft för närvarande bara är i testfasen, och den här funktionen kanske aldrig ser dagens ljus, skulle detta vara ett intressant initiativ. I synnerhet skulle det ingjuta mer sällskaplighet och vänlighet bland distansarbetare.

Om samma ämne:
Hur Firefox 101 gör dina videomöten enklare

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button