Microsoft Surface Duo 2: Microsofts smartphone kommer att få 3 års Android-uppdateringar

Microsoft Surface Duo 2 © Microsoft

Efter löften av teknisk karaktär, är Microsoft engagerad i området för mjukvaruövervakning av sin nästa smart telefon.

Surface 2 Duo, som avslöjades för bara några dagar sedan, måste korrigera de fel som gjorts av Microsoft på den första modellen. Det talas alltså om att erbjuda ett 5G-modem vid sidan av Qualcomm Snapdragon 888 och dess 8 GB RAM.

Läs också:
Microsoft Surface Duo 2-detaljer visas online innan det officiella tillkännagivandet

Mot en allt mer reaktiv uppföljning?

Fotoaspekten utvecklas också avsevärt med närvaron av ett trippelblock av sensorer: en 12 megapixel med vidvinkel (f / 1,7), en andra 12 megapixel med 2x telefoto (f / 2,4) och en ultra stor vinkel.

Ändå, idag, gäller de mest intressanta nyheterna inte den “tekniska” utrustningen i Surface Duo 2, utan det mjukvarustöd som Microsoft är redo att tillhandahålla. Till våra kollegor frånAndroid Authoritybekräftade förlaget att det ” åtar sig att tillhandahålla tre års uppdateringar oavsett om det är operativsystemet eller säkerhetsproblem.

Notera det i förbigåendeAndroid Authority hade också bekräftelse på att den första Surface Duo av namnet kommer att få Android 11-uppdateringen. före årets slut “. Kom ihåg att Surface Duo 2 ska vara tillgänglig från och med den 21 oktober till ett pris av 1 599 euro.

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button