Microsoft Start: den nya tjänsten dedikerad till nyheter skräddarsydda för dig kommer

Microsoft introducerar en egen läsupplevelse personligt nyhetssamtal Microsoft Startfinns både som hemsida sånt mobil app. Funktionen är integrerad med andra Microsoft-produkter, inklusive Windows 10 Och 11 och webbläsaren Microsoft Edge. Flödet kommer att kombinera innehåll från nyhetsutgivare, men på ett sätt anpassat efter användarnas individuella intressen.

Detta personaliseringssystem kan hjälpa Microsoft att bättre konkurrera med de nyhetsläsupplevelser som erbjuds av konkurrenter som t.ex Äpple eller Googlesamt populära appar från tredje part som Blädderblock eller Google Nyheter.

Microsoft Start är tillgänglig idag

Microsoft säger att produkten bygger på företagets arv med online- och mobila konsumenttjänster som MSN och Microsoft News. För att använda Microsoft Start kan konsumenter besöka den fristående webbplatsen MicrosoftStart.comsom fungerar både på Google Chrome än på Microsoft Edge (men inte på Safari), eller så kan de ladda nermobil app Microsoft Start för iOS eller Android.

Vid första anblicken är Microsoft Start-webbplatsen mycket lik vilken annan onlineportal som helst som erbjuder en samling nyheter från en olika förlag, tillsammans med widgets för saker som väder, aktier, sportresultat och trafik. Användare kan också reagera på berättelser med emojis när de navigerar på själva hemsidan.

Användare kan klicka på en “knapp” för att komma till en sida där de manuellt kan lägga till och ta bort intressen från en rad kategorier som nyheter, underhållning, sport, teknik, pengar, ekonomi, resor, hälsa, shopping och mer. När användare börjar bläddra i Microsoft Start-flödet kan de också klicka på en knapp för att tumma upp eller tumma ner för en artikel för att bättre skräddarsy flödet efter deras preferenser.

Relaterade Artiklar

Back to top button