Microsoft rullar ut den slutliga versionen av OneDrive till 64-bitars för bättre överföringar

Microsoft OneDrive © Microsoft OneDrive

OneDrive för Windows har äntligen rätt till sin 64-bitarsversion. Tillämpningen av lagringstjänst online drar därför nytta av bättre prestanda, särskilt när du använder stora filer.

Lanserades först i förhandsvisning i april förra året har denna 64-bitarsversion just distribuerats i stor skala av Microsoft. Informationen kommer att överraska vissa, men innan dess var OneDrive för Windows endast tillgänglig i 32-bitars.

Läs också:
Windows 10: OneDrive 64-bitars tillgänglig i förhandsvisning med bättre synkronisering av stora filer

Snabbare synkronisering

Om du använder en 64-bitarsversion av Windows med en x64-processor bör OneDrive nu prestera bättre. Synkroniseringsklienten uppdateras automatiskt på kompatibla enheter.

64-bitarsversionen är det rätta valet om du planerar att arbeta med stora filstorlekar, har ett stort antal filer och har en dator som kör en 64-bitarsversion av Windows introducerar Microsoft och påpekar att 64-bitars applikationer kan komma åt mer minne än 32-bitars applikationer.

För att kontrollera vilken version av OneDrive som är installerad på din maskin, gå bara till programinställningarna och sedan till “ handla om “. Användare av ARM64-enheter, som Surface Pro X, bör hålla fast vid 32-bitarsversionen för tillfället. Kom ihåg att på macOS är OneDrive endast tillgängligt i 64-bitars.

Källa: OnMSFT

Relaterade Artiklar

Back to top button