Microsoft Remote Desktop App för Windows 10

Ansökan Microsoft Remote Desktop(Microsoft Remote Desktop app ) för PC med Windows 11/10 PC iPhone och Android-telefon(iPhone och Android-telefon) gör att du kan ansluta till en fjärrenhet var som helst. Han erbjuder gateway för fjärrskrivbord(Remote Desktop Gateway) och tillgång till avlägsen (Avlägsen) Resurser. (Resurser) Den senaste utvecklingen flyttar appen ur förhandsgranskningsstadiet med löfte om förbättrad prestanda och tillförlitlighet. Dessutom har två av de mest efterfrågade företagsfunktionerna från webbplatsen för funktionsbegäran inkluderats i den senaste utgåvan:

 1. Anslutning till fjärrsystem tillgängliga i Internet(Internet), via gateway för fjärrskrivbord(Remote Desktop Gateway) .
 2. Möjlighet att prenumerera på avlägsna resurser(Fjärrresurser) (även känd som fjärrapp ) och anslutningar till skrivbordet(Skrivbordsanslutningar).

Remote Desktop Application(Remote Desktop App) för Windows 11/10

du kan använda Microsoft Remote Desktop-appen(Microsoft Remote Desktop) för att ansluta till en fjärrdator eller virtuella applikationer och skrivbord som tillhandahålls av din administratör. Låt oss se hur man använder funktionerna i detta universell tillämpning(Universell app) .

Gateway för fjärrskrivbord

Den allra första funktionen som nämns ovan stöder användaråtkomst till applikationer och skrivbord som tillhandahålls av administratören genom distribution tjänster (Tjänster)fjärrskrivbord. (Remote Desktop) Efter installation av servern inkörsport(Gateway) kan anpassa applikationen fjärrskrivbord(Remote Desktop) att använda inkörsport(Gateway) för att ansluta till systemet bakom den. För att lägga till en gateway är det önskvärt att lägga till en skrivbordsanslutning. Klicka på + längst ned för att komma igång anslutningscenter(Anslutningscenter) och välj ” Skrivbord(Skrivbord) » .

Lägg till nytt skrivbord

Senare, på den första skärmen, skriv in namnet på fjärrdatorn, spara eventuellt de referenser som användes för att ansluta till den och svep sedan uppåt på den utökade kupolen till höger.

Lägg till skrivbord

Sedan, från den utökade sammanfattningen, ändra ytterligare inställningar relaterade till anslutningen, inklusive

 1. Lägga till en gateway eller
 2. Val av gateway.

För att komma igång, tryck på rullgardinsmenyn ” Inkörsport(Gateway)” och välj ” Lägg till(Lägg till) Gateway”.

lägg till gateway

Ange sedan servernamnet(Server) gateway och eventuellt lägg till eller välj referenser(Inloggningsuppgifter) som du vill använda för gatewayen.

Slutför konfigurationen av skrivbordsanslutningen och klicka sedan på “Spara” för att lägga till den nya skrivbordsbrickan Anslutningscenter(Anslutningscenter). Nu är det bara att trycka på brickan för att ansluta till fjärrsystemet via gatewayen om en direkt anslutning misslyckas.

fjärranslutning

Tillgång till fjärrresurser

Avlägsen Resurser(Resurser) gör det möjligt för administratören att enkelt konfigurera och ge slutanvändare åtkomst till dem. Efter det kan du fortsätta så här:

Gå till Anslutningscenter(Anslutningscenter), tryck på + och välj Avlägsen(Fjärr)resurser på sidan.

fjärrresurser 1

Ange när du uppmanas att göra det URL -adress som angetts av din administratör i fältet URL(Flödes-URL) – Flödes-URL och välj eller lägg till de referenser du vill använda för att ansluta till flödet. Klick(Knacka på) spara! Efter det kommer de resurser som publicerats för dig att dyka upp i Anslutningscenter(Anslutningscenter). Några(Alla) stationära datorer listade i menyfliksområdet kommer med största sannolikhet att listas tillsammans med dina andra personliga anslutningar i skrivbordssammanfattningen. Bara(Helt enkelt) tryck på en av dem för att ansluta.

applikationer för fjärrkällor

Utöver dessa två förändringar, Microsoft lade till en ny CV-knapp för att snabbt återgå till den senaste aktiva sessionen, vilket tog bort kravet på att hitta rätt ruta att ansluta till. Rent generellt Microsoft försökt utveckla en applikation som uppfyller kraven på tillgänglighet, och en applikation som skulle vara lättare för alla att använda.

Skaffa sig Microsoft Remote Desktop-appen(Microsoft Remote Desktop App) från Windows Store (Windows Store) .

Ansluten:(Relaterad:)

 1. Anslut iPhone till Windows PC med Microsoft Remote Desktop (Anslut iPhone till Windows PC med Microsoft Remote Desktop)
 2. Anslut Android till Windows med Microsoft Remote Desktop (Anslut Android till Windows med Microsoft Remote Desktop)
 3. Hur du aktiverar och använder Microsoft Remote Desktop från en Mac.

De Microsoft Remote Desktop-appen för Windows 11/10 PC och iPhone och Android-telefon låter dig ansluta till en fjärrenhet var som helst. Den erbjuder åtkomst till Remote Desktop Gateway & Remote Resources. Den senaste utvecklingen avancerar appen från förhandsgranskningsstadiet och lovar förbättrad prestanda och tillförlitlighet. Dessutom har två av de mest efterfrågade Enterprise-funktionerna från webbplatsen för funktionsbegäran införlivats i den senaste iterationen:

 1. Anslutning till fjärrsystem som är tillgängliga på Internet via en Remote Desktop Gateway.
 2. Möjligheten att prenumerera på Remote Resources (även känd som RemoteApp) och Desktop Connections.

Remote Desktop App för Windows 11/10

Microsoft Remote Desktop App

Du kan använda appen Microsoft Remote Desktop för att ansluta till en fjärrdator eller virtuella appar och skrivbord som gjorts tillgängliga av din administratör. Låt oss se hur du använder funktionerna i denna universella app.

Gateway för fjärrskrivbord

Den allra första funktionen som nämns ovan stöder användaråtkomst till appar och stationära datorer som görs tillgängliga av administratören genom en distribution av Remote Desktop Services. Efter inställningen av Gateway-servern kan man konfigurera Remote Desktop-appen för att använda Gatewayen för att ansluta till ett system bakom den. För att lägga till en gateway är det önskvärt att lägga till en skrivbordsanslutning. För att komma igång klickar du på + längst ned i Connection Center och väljer Desktop.

Lägg till nytt skrivbord

Senare, på den första skärmen, skriv in namnet på fjärrdatorn, spara eventuellt autentiseringsuppgifter som används för att ansluta till den och svep sedan över till den avancerade pivoten till höger.

Lägg till skrivbord

Sedan, från den avancerade pivoten, ändra ytterligare inställningar specifika för anslutningen, inklusive

 1. Lägga till en gateway eller
 2. Välja en gateway.

För att starta, tryck på rullgardinsmenyn Gateway och välj Lägg till gateway.

lägg till gateway

Ange sedan gatewayserverns namn och lägg till eller välj eventuellt de inloggningsuppgifter du vill använda för gatewayen

Avsluta konfigureringen av din skrivbordsanslutning och tryck sedan på spara för att lägga till en ny skrivbordsbricka till ditt anslutningscenter. Nu trycker du helt enkelt på brickan för att ansluta till fjärrsystemet via gatewayen om en direkt anslutning som ska upprättas misslyckas.

fjärranslutning

Åtkomst till fjärrresurser

Fjärrresurser låter en administratör enkelt konfigurera och göra tillgängliga för sina slutanvändare. När du är klar kan du gå vidare enligt följande:

Gå till Connection Center, tryck på + och välj Fjärrresurser på sidan.

fjärrresurser 1

När du blir ombedd, fyll i webbadressen från din administratör i fältet för flödesadress och välj eller lägg till de inloggningsuppgifter du vill använda för att ansluta till flödet. Tryck på spara! Efter detta kommer resurserna som har publicerats till dig att dyka upp på Connection Center. Alla stationära datorer som listas i flödet kommer sannolikt att listas med dina andra personliga anslutningar på skrivbordets pivot. Tryck bara på en av dem för att ansluta.

fjärrkällappar

Förutom dessa två ändringar har Microsoft lagt till en ny återuppta-knapp för att snabbt gå tillbaka till den senaste aktiva sessionen, vilket förnekar kravet på att hitta rätt ruta för anslutningen. Microsoft har i alla fall försökt designa en app som uppfyller tillgänglighetskraven och en app som är enklare för alla att använda.

Skaffa Microsoft Remote Desktop App från Windows Store.

relaterad:

 1. Anslut iPhone till Windows PC med Microsoft Remote Desktop
 2. Anslut Android till Windows med Microsoft Remote Desktop
 3. Hur du aktiverar och använder Microsoft Remote Desktop från Mac.

Relaterade Artiklar

Back to top button