Microsoft Outlook tips och tricks och e-bok nedladdning

Microsoft Outlook är en av de mest populära e-post- och kalenderapparna från Microsoft . Det är enkelt, men några tips och tricks kan säkert öka din produktivitet och effektivitet. I det här inlägget kommer vi att prata om några intressanta och användbara Outlook tips och tricks(Outlook tips och tricks) . Oavsett om det är kortkommandon eller några specifika metoder, kommer dessa tips och tricks hjälpa dig att hålla ordning och spara tid.

Tips och tricks för Microsoft Outlook

1]Bifoga fil

Med detta enkla knep kan du snabbt bifoga en fil till ett e-postmeddelande. Oavsett vilken fil det är, Syn det finns en genväg för att bifoga filer direkt till din e-post. Skriv ett nytt e-postmeddelande och klicka på ” Bifoga fil”(Bifoga fil) på menyfliksområdet, det kommer att visa hela listan över filer sparade på din PC. Välj filen du vill bifoga.

Läsa(Läs) : Hur man ställer in Microsoft Outlook .

2]Lägg till hemlig kopia

Slå på Bcc(Vänd Bcc) till Syn så att mottagarna inte är synliga för någon. För att öppna fältet Dold kopia(Bcc)” till Syn skapa ett nytt meddelande, gå till tejp(Ribbon) och klicka på ” SC (Bcc ) ” , och du är klar. Varje gång du skapar ett nytt inlägg kommer ett alternativ att visas bcc. När du öppnar Hemlig kopia kommer den att förbli densamma tills du stänger av den.

RÅD(TIPS) : Använd det här tricket för att omedelbart markera e-postmeddelanden som lästa i Microsoft Outlook.

3]Förvandla ett meddelande till ett möte

Detta är ett av de mest användbara och coolaste tricken. Microsoft Outlook , med vilken du direkt kan förvandla alla dina e-postmeddelanden till ett möte. För att vara exakt kan du boka ett möte med vem som helst som skickar dig ett e-postmeddelande direkt från din inkorg. För att göra detta, öppna e-postmeddelandet du vill förvandla till ett möte-> tryck på kortkommandot CTRL+ALT+R . Detta förvandlar automatiskt din e-post till en mötesinbjudan för deltagare. Alla mottagare av just det e-postmeddelandet kommer automatiskt att läggas till här som medlemmar. Du behöver bara lägga till en plats, ställa in start- och sluttid för mötet och klicka på ” Skicka(Skicka) » . Det är allt, din tid är bestämd.

fyra] Installera(Ställ in) automatisk svar(Automatiskt svar) för din semester

Det finns tillfällen då vi inte kan kontrollera eller svara på e-post, i så fall är det bäst att ställa in ett automatiskt svar. Du kan använda vilket meddelande som helst som ett automatiskt svar på dina e-postmeddelanden och de vanligaste svaren inkluderar ” Frånvarande”(Från kontoret) och ” Frånvarande”. (Från kontoret). ) För att göra detta, gå till ” Post”(Mail) -> klicka på ” Fil”(Arkiv) och välj ” Automatiska svar. (Automatiska svar. ) Skriv ditt meddelande och tryck OK .

Läsa(Läs). Kommandoradsväxlar för Outlook (Kommandoradsväxlar för Outlook) .

5]Ändra Outlook-färger

Alla älskar miljön, och Microsoft Outlook ger dig möjlighet att ändra färger. Du kan välja svart, vit, mörkgrå eller färg för Outlook. Gå till ” Arkiv-> klick ” alternativ(Alternativ)” och välj ” Office-tema. (Kontorstema. ) Du bör vara medveten om att om du ändrar ditt kontotema eller färger Syn kommer de att tillämpas automatiskt på andra program kontor Till exempel Microsoft Word , MS Excel och andra.

6] Användbar(Användbara) Outlook-kortkommandon

  • Ctrl+1 öppnar Mail
  • Ctrl+2 öppnar Kalender
  • Ctrl+3 öppnar menyn Personer.
  • Ctrl+4 tar dig till Uppgifter.

Outlook Tips och tricks e-bok

Microsoft släppt en e-bok som beskriver alla dessa tips och tricks för att arbeta med syn. E-boken förklarar tips och tricks på ett enkelt språk och innehåller även förklarande skärmdumpar. Rent generellt(Sammantaget), en e-bok som innehåller tips och tricks som säkerligen kommer att öka din produktivitet. Ladda ner det här(här). (här.) Det finns några tips som du säkert kommer att ha nytta av.

Läs nu om Outlook.com tips och tricks (Outlook.com tips och tricks).(Läs nu om Outlook.com tips och tricks.)

Microsoft Outlook är en av de mest populära e-post- och kalenderapparna från Microsoft. Det är enkelt men några tips och tricks kan säkert öka produktiviteten och effektiviteten. I det här inlägget kommer vi att prata om några intressanta och användbara Outlook tips och tricks. Oavsett om det handlar om kortkommandon eller några specifika tekniker, kommer dessa tips och tricks hjälpa dig att hålla ordning och spara tid.

Microsoft Outlook tips och tricks

1]Bifoga en fil

Microsoft Outlook tips och tricks

Med detta enkla knep kan du snabbt bifoga en fil till ett e-postmeddelande. Oavsett vilken typ av fil det är, har Outlook en genväg för att bifoga filerna direkt till din e-post. Skriv ett nytt e-postmeddelande och klicka på Bifoga fil i menyfliksområdet, det kommer att visa hela listan över filer sparade på din PC. Välj filen du vill bifoga.

läsa: Hur man anpassar Microsoft Outlook.

2]Lägg till hemlig kopia

Slå på Bcc i din Outlook så att mottagarna inte är synliga för någon. För att öppna fältet Hemlig kopia i din Outlook, skapa ett nytt meddelande, gå till band och klicka på Hemlig kopia och du är klar. Varje gång du skapar ett nytt meddelande visas alternativet Hemlig kopia. När du väl öppnar Hemlig kopia förblir den densamma tills du stänger av den.

DRICKS: Se det här tricket för att omedelbart markera e-postmeddelanden som lästa i Microsoft Outlook.

3]Förvandla ett meddelande till ett möte

Detta är ett av de mest användbara och coola tricken i Microsoft Outlook där du kan förvandla alla dina e-postmeddelanden till ett möte direkt. För att vara specifik kan du schemalägga ett möte med vem som helst som skickar dig ett e-postmeddelande, direkt från din brevlåda. För att göra detta, öppna e-postmeddelandet som behövs för att förvandlas till ett möte-> klicka på genvägstangenterna CTRL+ALT+R. Detta förvandlar automatiskt din e-post till en mötesinbjudan för deltagarna. Alla mottagare av just det e-postmeddelandet kommer automatiskt att läggas till som deltagare här. Du behöver bara lägga till platsen, ställa in start- och sluttid för mötet och klicka på skicka. Det är allt och ditt möte är planerat.

4]Ställ in ett automatiskt svar för din semester

Det finns tillfällen då vi inte kan kontrollera eller svara på e-postmeddelanden, att ställa in automatiskt svar är det bästa alternativet i ett sådant fall. Du kan använda vilket meddelande som helst som det automatiska svaret på dina e-postmeddelanden, och de vanligaste svaren inkluderar “inte på kontoret” och”Inte på kontoret. För att göra det, gå till Post-> klicka på fil och välj Automatiska svar. Skriv ditt meddelande och klicka på OK.

läsa: Kommandoradsväxlar för Outlook.

5]Ändra Outlook-färger

Alla gillar anpassning och Microsoft Outlook ger dig möjlighet att ändra färgerna. Du kan välja att din Outlook ska vara svart, vit, mörkgrå eller färgglad. Gå till Arkiv-> Klicka på alternativ & Välj kontorstema. Du bör veta att om du ändrar ett tema eller färger på ditt Outlook-konto kommer det automatiskt att tillämpas på andra Office-program som Microsoft Word, MS Excel och mer.

6]Användbara tangentbordshorts av Outlook

  • Ctrl+1 tar dig till Mail
  • Ctrl+2 tar dig till kalendern
  • Ctrl+3 tar dig till Personer
  • Ctrl+4 tar dig till Uppgifter.

Outlook Tips och tricks e-bok

Microsoft har släppt en e-bok som dokumenterar alla dessa Outlook-tips och tricks. E-boken förklarar tips och tricks på ett enkelt språk och innehåller även förklarande skärmdumpar. Sammantaget innehåller e-boken tips och tricks som säkerligen kommer att öka din produktivitet. Ladda ner det här. Det finns flera tips där som du säkert kommer att ha nytta av.

Relaterade Artiklar

Back to top button