Microsoft Outlook Lite kommer att landa på dina Android-smarttelefoner

Microsoft Outlook

Om du är en av dem som använder applikationen dagligen Microsoft Outlook på deras android smart telefonvet att en ny version för närvarande är på väg och att den kommer mycket snart.

2015 erbjöd Meta-gruppen Facebook Lite, en slimmad version av sitt berömda sociala nätverk för Android-enheter. Om andra spelare sedan dess har upprepat testet, lanserar nu Microsoft i sin tur i “Lite”-versionerna med sin berömda e-postklient.

Microsoft Outlook gå ner i vikt på smartphone

I den senaste Microsoft 365-färdplanen, publicerad den 30 juni, får vi veta, genom media Gränsen, att Redmond-företaget arbetar på en ny version av sin Outlook-applikation. Nyktert kallat “Outlook Lite”, dess huvudmål är att göra applikationen mindre och snabbare för alla Android-enheter.

Enkelt uttryckt är det en ” Android-app som ger viktiga fördelar med Outlook i en mindre appstorlek med snabb prestanda för billiga enheter i alla nätverk “, som Microsoft påpekar. Med andra ord, förutom att gå ner i vikt, lovar Outlook Lite-appen att prestera bättre för avancerade Android-enheter.

Slutligen, notera att denna “Lite”-version faktiskt redan är tillgänglig i vissa länder och den förblir begränsad till Outlook, Hotmail, Live och MSN-konton, även om den inte stöder skol- och professionella konton. Hur som helst, det förväntas i resten av världen för denna månad juli 2022, utan ytterligare detaljer för tillfället.

Om samma ämne:
Microsoft öppnar officiellt dammluckorna för att testa One Outlook

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button