Microsoft One Outlook: ladda ner nu den framtida ersättningen för Mail på Windows 11

Microsoft One Outlook

One Outlook är ännu inte officiellt tillgänglig. Appen är fortfarande under utveckling hos Microsoft och testas med insiders. En direkt nedladdningslänk har dock läckt ut. Således är det möjligt för oss att i vår tur upptäcka den nya e-postklienten från Microsoft, framtida ersättning för Mail.

För den nyfikna, notera att för att testa denna redan mycket lovande applikation är det nödvändigt att ha ett Microsoft-konto. Således kommer den nya e-postklienten att kunna ansluta till de olika verktygen integrerade i dess gränssnitt.

En Outlook, ny Microsoft e-postklient

Vi har väntat på det i över ett år. Och under våren avslöjade läckor, i bilder, Microsofts framtida e-postklient för Windows 11. Vi upptäckte ett gränssnitt som liknar Outlook på en webbläsare, men med en helt annan ambition: att bli företagets unika e-postklient. från Redmond , så småningom tillgänglig på Mac, PC och webben.

Efter att ha öppnat slussarna för betalande användare av Office 365 på Windows i slutet av maj 2022 för att testa One Outlook, är det nu möjligt för oss alla att i full säkerhet lägga vantarna på den framtida ersättningen för Mail. Faktum är att One Outlook-länken för direktnedladdning har läckt.

Ladda ner Courier-ersättningen nu

Stamgäster av webbversionen av Outlook-e-post kommer inte att se stor skillnad i gränssnittet för e-postklienten. Vid första anblicken tenderar man till och med att tro att det är strikt samma sak. Det är dock i detaljerna som de intressanta funktionerna gömmer sig.

Övergripande är applikationen inriktad på samverkansarbete. Således är Microsoft Loop-komponenter integrerade för att möjliggöra effektivare arbete med kollegor, via automatiska synkroniseringar mellan Teams och One Outlook.

För att undvika att glömma kan du fästa e-postmeddelanden högst upp i din inkorg, eller ställa in påminnelser på din dator: du kommer inte längre att ha en ursäkt att hoppa över meddelanden som mottagits tidigare på dagen! Det är också möjligt att dra ett e-postmeddelande till högerkanten av programmet för att skapa en händelse (kalender) eller en uppgift (att göra).

På kalendersidan kan vi notera att tidsstegringen är justerbar och att det är möjligt att visa flera tidszoner. Bekvämt när du arbetar med medarbetare utomlands.

För närvarande är det tyvärr inte möjligt att använda One Outlook för att hantera meddelanden från tredje part (typ, Gmail, Yahoo) eller lägga till ett nytt konto. Men Redmond-företaget ser till att det jobbar på det.

Microsoft One Outlook (beta)

Att ladda ned

Microsoft One Outlook (beta)

  • Snabb åtkomst till händelser och uppgifter
  • Justerbar kalender
  • Visar påminnelser på sin dator

Tydligt fokuserad på samarbete och förbättring av individuell produktivitet, One Outlook-applikationen går utöver enkel e-posthantering. Med sin integrerade kalender, dess Att göra-modul och dess Microsoft Loop-integrationer gör det möjligt att utföra intelligenta utbyten med Microsoft Teams eller till och med med Cloud of the Redmond-företaget.

Tydligt fokuserad på samarbete och förbättring av individuell produktivitet, One Outlook-applikationen går utöver enkel e-posthantering. Med sin integrerade kalender, dess To Do-modul och dess Microsoft Loop-integrationer gör det möjligt att utföra intelligenta utbyten med Microsoft Teams eller till och med med Cloud of the Redmond-företaget.

Källa: MSPoweruser

Relaterade Artiklar

Back to top button