Microsoft och BBC har en riktigt trevlig giveaway för Minecraft-spelare

Minecraft Frozen Planet II © Microsoft/BBC

Det är en liten present både trevlig och lärorik som precis landat in Minecraft. Faktum är att Mojang inbjuder oss idag att upptäcka vår planet på ett helt nytt sätt.

Minecraft idag går långt utanför ramarna för enkla videospel. Microsofts titel används också inom många områden, inklusive utbildning. Det är därför a Pedagogisk förlag lanserades på olika medier. Den här versionen är reserverad för skol- och institutionsbruk och innehåller regelbundet nya kreativa verktyg. Mojang har därför slagit sig ihop med en valfri partner för att erbjuda en mycket berikande upplevelse!

En kubisk och vacker planet

Detta aldrig tidigare sett innehåll är inspirerat av den BBC Earth-producerade serien med titeln Frozen Planet II. Syftet med detta program är att göra åskådarna medvetna om utmaningarna med den globala uppvärmningen. De isiga områdena på vår planet samt faunan och floran är kärnan i ämnet här. DLC omfamnar därför dessa teman genom att föra fem helt fria världar till Minecraft.


De första fem kartorna kan laddas ner på denna adress. De arbetar inte bara medPedagogisk förlag av Minecraftmen också med versionen sängsten.

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button