Microsoft Mouse and Keyboard Center för Windows 10

Om du använder Windows 10/8.1/7 och använd någon av de nyligen släppta hårdvara(Hårdvara) tangentbord och möss(Mus), bör du installera denna programvara som släppts av Microsoft . Några av er kanske redan har använt Microsoft Device Center-appen(Microsoft Device Center) för Windows men det här är en ny app från Microsoft berättigad Mus- och tangentbordscenter 12 hjälpa dig att få ut det mesta av ditt tangentbord och din mus Microsoft. Den stöder också många av de tidigare tangentbord(Microsoft-tangentbord) och möss(Mus) Microsoft .

Microsoft Mus- och tangentbordscenter

Microsoft Mouse and Keyboard Center är ett program som hjälper dig att få ut det mesta av ditt Microsoft-tangentbord och -mus. Mus- och tangentbordscenter hjälper dig att anpassa och anpassa hur du arbetar på din PC. Denna applikation är inte tillgänglig för Windows 10 i S-läge eller Windows 10 ARM-baserade datorer. Den senaste versionen stöder dessa nya enheter: Microsoft Bluetooth-tangentbord Microsoft Bluetooth-mus Microsoft ergonomiskt tangentbord Microsoft ergonomisk mus.

Om du använder tangentbord(Microsoft-tangentbord) och mus(Mus) Microsoft, de jobbar på Windows som standard med generiska drivrutiner för att få grundläggande funktionalitet, men du kan installera IntelliPoint-drivrutiner(IntelliPoint) och IntelliType Pro för att få fullt enhetsstöd, inklusive vissa specialfunktioner för den enheten. .

Du kan behöva installera olika drivrutiner för möss(mus) och tangentbord(tangentbord) . Nu med det nya kontrollcentret mus(Microsoft Mouse) och tangentbord(Tangentbordscenter) Microsoft du behöver det inte. Den erbjuder en gemensam enhetlig enhet för möss(Microsoft möss) och tangentbord(Tangentbord) Microsoft . Den har ett lättläst gränssnitt fönster. Du kan använda den för att skapa nya genvägar som gör tråkiga uppgifter till en lek.

MSC&Mcenter3

Hårdvara Microsoft ansluten till din PC, representeras i programmet av sin kopia, vilket gör det lättare att förstå och konfigurera.

Med det här programmet kan du visa och ändra huvudinställningarna och programinställningarna för alla anslutna enheter på ett och samma ställe. Det ger också tillgång till ett onlinebibliotek felsökning(Felsökning) och ger informationstips om olika funktioner.

MSC&Mcenter4

Några gamla enheter Microsoft stöds inte längre i Microsoft mus och Tangentbordscenter ; dock stöds de fortfarande av programvaran IntelliPoint/IntelliType Pro . Du kan kontrollera enhetslistorna för att se vilken programvara din enhet stöder under ” Intelligens(Detaljer)” på nedladdningssidan. Du kan se enhetens undersida för att se namnet på din enhet. Det här inlägget listar de enheter som stöds i detalj. Microsoft mus och Tangentbordscenter .

När du startar programmet, om ditt tangentbord/mus Microsoft ansluten kommer den automatiskt att upptäcka och tillhandahålla en konfigurationssida som visar den anslutna enheten som visas i bilderna ovan. Upplevelsen är mycket bättre än den tidigare appen Microsoft så ge det ett försök.

Microsoft Mouse app(Microsoft Mouse) och Tangentbordscenter tillgänglig i 32-bitars och 64-bitarsversioner.

Om du kör Windows 10/8.1/7 och använder något av de nyligen släppta hårdvarutangentbordet och -musen, bör du installera denna programvara som släppts av Microsoft. Några av er kanske redan har använt appen Microsoft Device Center för Windows, men den här nya applikationen från Microsoft ringde Mus- och tangentbordscenter 12 hjälper dig att få ut det mesta av ditt Microsoft-tangentbord och -mus. Den stöder många av de tidigare Microsofts tangentbord och mus också.

Microsoft Mus- och tangentbordscenter

Microsoft Mus- och tangentbordscenter

Microsoft Mouse and Keyboard Center är ett program som hjälper dig att få ut det mesta av ditt Microsoft-tangentbord och -mus. Mus- och tangentbordscenter hjälper dig att anpassa och anpassa hur du arbetar på din PC. Denna applikation är inte tillgänglig för Windows 10 i S-läge eller Windows 10 ARM-baserade datorer. Den senaste versionen stöder dessa nya enheter: Microsoft Bluetooth-tangentbord Microsoft Bluetooth-mus Microsoft ergonomiskt tangentbord Microsoft ergonomisk mus.

Om du använder Microsofts tangentbord och mus fungerar de på Windows som standard med generiska drivrutiner för att få den grundläggande funktionaliteten – men du kanske har installerat IntelliPoint och IntelliType Pro drivrutiner för att få fullt stöd för enheterna, inklusive några speciella specifika funktioner för den enheten.

Du kan ha varit tvungen att installera olika drivrutiner för mus och tangentbord. Nu med det nya Microsoft Mouse and Keyboard Center behöver du inte göra det. Den erbjuder en gemensam enhetlig enhet för Microsoft-möss och tangentbord. Den har ett lättläst Windows-gränssnitt. Du kan använda den för att skapa nya genvägar som gör tråkiga uppgifter till en lek.

MSK&Mcenter3

Microsoft-hårdvaran som är ansluten till din PC representeras med sin replika i applikationen som gör den mycket lätt att förstå och konfigurera.

Med denna applikation kan man se och ändra de grundläggande inställningarna och appspecifika inställningarna för alla anslutna enheter på ett och samma ställe. Den ger också tillgång till ett onlinefelsökningsbibliotek och ger informationstips för olika funktioner.

MSK&Mcenter4

Vissa äldre Microsoft-enheter stöds inte längre i Microsoft Mouse and Keyboard Center; de stöds dock fortfarande av programvaran IntelliPoint/IntelliType Pro. Du kan kontrollera listan över enheter för att bekräfta vilken programvara som stöder din enhet under fliken Detaljer på nedladdningssidan. Du kan se enhetens undersida för att få namnet på din enhet. Det här inlägget listar i detalj de enheter som stöds av Microsoft Mouse and Keyboard Center.

När du startar appen, om ditt Microsoft-tangentbord/-mus är ansluten, kommer den automatiskt att upptäcka och tillhandahålla konfigurationssidan som visar en bild av den anslutna enheten som visas i bilderna ovan. Upplevelsen är mycket bättre än den tidigare Microsoft-applikationen, så prova det.

Microsoft Mouse and Keyboard Center-applikationen är tillgänglig i 32-bitars och 64-bitarsversioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button