Microsoft Launcher för Android – Funktioner och nedladdning

Efter Joe Belfiore(Joe Belfiore) meddelade på Twitter att stödet för Windows Phone-plattformen kommer att upphöra. Microsoft har redan avancerat till andra mobila operativsystem på marknaden. Microsoft främjar applikationer i Google Play Butik och iOS App Store . De senaste tillkännagivandena inkluderar Microsoft Launcher och Microsoft Edge för Android. Fastän kant inte dykt upp ännu Spela butik , Microsoft Launcher redan tillgänglig i Spela butik .

Microsoft Launcher för Android

Att ladda ned Microsoft Launcher till din enhet måste du först bli betatestare. Efter att du accepterat alla villkor och registrerat dig som betatestare kommer du att kunna ladda ner appen från Spela butik .

Startprogrammet syftar till att ge ett rent och intuitivt användargränssnitt. Den erbjuder en ren design och ikoner toppade med vackra tapeter bing. Om du någonsin har varit ett fan Bing Daily Bakgrundsbilder då kommer du att älska denna launcher. Tapeten ändras automatiskt efter en viss tid, men du kan även byta tapet manuellt.

Som de flesta andra launchers, Microsoft Launcher också baserat på design med dubbla skärmar. Du får den vanliga startskärmen där du kan lägga dina favoritappar och widgets, och sedan har du applådan där alla andra appar finns tillgängliga.

Funktioner

Microsoft Launcher har nästan alla funktioner som andra launchers erbjuder. Om du sveper åt höger på huvudstartskärmen kommer du också till ditt personliga flöde. Något liknande Google launcher , detta flöde tar med några viktiga funktioner till huvudskärmen. Du kan direkt se kalenderhändelser, läsa nyheter baserat på dina intressen, ringa de personer du interagerar mest med och till och med öppna appar som används ofta. Dessutom kan du föra en att göra-lista och till och med skapa snabba anteckningar på din tidslinje. Du kan också se din senaste aktivitet och om du behöver några anpassade funktioner kan du lägga till widgets i flödet.

Låt oss nu prata om några av de extra funktionerna som erbjuds av Microsoft Launcher . Stöd för gester har lagts till i en nyligen uppdaterad uppdatering, och nu kan du aktivera olika gester som du vill. Genom att svepa uppåt på dockan kommer en liten snabbinställningspanel upp som gör att du snabbt kan aktivera eller inaktivera WiFi , data(data), Blåtand , fackla(Fackla) och flygläge(Flygplansläge) . Du kan till och med lägga till upp till fem genvägar under dockan. Startprogrammet erbjuder många inställningar. Du kan välja mellan tre teman och fem färgaccenter. Dessutom kan du till och med använda ett externt ikonpaket, vilket inte är möjligt med Googles vanliga startprogram. Du kan aktivera några fler funktioner som dolda appar(dolda appar)Aviseringsikoner(Meddelandemärken) , sidtitlar(Sidrubriker) och läge hög prestanda.(hög prestanda)

Fortsätt på PC

Eftersom launchern är designad för att kommunicera med Windows , kan du se några tips i själva startprogrammet. Du kan till exempel gå in i startprogrammet med din Microsoft konto(Microsoft-konto) för att synkronisera dina inställningar och data mellan enheter. Säkerhetskopierings- och återställningsfunktionerna som erbjuds av startprogrammet använder också din Microsoft konto(Microsoft-konto) för att ladda upp säkerhetskopior till OneDrive .

Alternativt kan du trycka länge på vad som helst i ditt flöde och klicka på Fortsätt på PC för att se filen öppnas på din dator i realtid. Den här funktionen behöver finjusteras, men den fungerar i de flesta fall. Den här funktionen är användbar om du är användare Windows och Android och vill ansluta till båda plattformarna.

Rent generellt, Microsoft Launcher är en komplett ersättning för launchern för Android . Även om appen fortfarande är i beta, stötte jag inte på några krascher när jag testade appen. I ungefär fyra dagar nu har jag använt Microsoft Launcher på min huvudtelefon och jag är inte alls besviken. Launchern erbjuder utmärkt funktionalitet och smidig drift som är densamma över hela enheten. Det finns några fler funktioner som vi inte har täckt i det här inlägget, ladda ner startprogrammet för att prova dem. I framtiden förväntar vi oss att startprogrammet kommer att ha fler funktioner som “Fortsätt till Windows ” för Android . Allt som allt en fantastisk launcher, enkel, flexibel och smidig.

Klick här(här) för att ladda ner Microsoft Launcher.

Med Joe Belfiore som gjorde tillkännagivanden på Twitter om att Windows Phone-plattformen upphör, har Microsoft redan avancerat mot andra mobila operativsystem på marknaden. Microsoft har skickat appar till Google Play Store och iOS App Store. De senaste tillkännagivandena inkluderar Microsoft Launcher och Microsoft Edge för Android. Medan Edge ännu inte kommer till Play Store, Microsoft Launcher finns redan i Play Butik.

Microsoft Launcher för Android

För att ladda ner Microsoft Launcher på din enhet måste du först bli betatestare. När du har accepterat alla villkor och registrerat dig som betatestare kan du ladda ner applikationen från Play Butik.

Microsoft Launcher för Android

Startprogrammet syftar till att ge en ren och intuitiv användarupplevelse. Den erbjuder ren design och ikoner toppat av vackra Bing-tapeter. Om du någonsin har varit ett fan av Bing Daily Wallpapers, kommer du att älska den här launchern. Tapeten ändras automatiskt efter ett intervall, men du kan också byta bakgrundsbilder manuellt.

Liksom de flesta andra startprogram är Microsoft Launcher också baserad på designen med två skärmar. Du får din vanliga startskärm där du kan placera dina favoritappar och widgets, och sedan har du applådan där alla andra appar finns tillgängliga.

Funktioner

Microsoft Launcher har nästan alla funktioner som andra launchers erbjuder. Bortsett från det, genom att svepa höger på huvudstartskärmen kommer du till ditt personliga flöde. Lite likt Googles Launcher, detta flöde ger några viktiga funktioner till din startskärm. Du kan direkt se dina kalenderhändelser, läsa nyheter baserat på ditt intresse, ringa de mest kontaktade personerna och till och med öppna ansökningar ofta. Dessutom kan du upprätthålla en att göra-lista och till och med skapa snabba anteckningar i ditt flöde. Bortsett från det kan du se din senaste aktivitet, och om du vill ha någon anpassad funktionalitet kan du lägga till widgets i flödet.

Nu pratar vi om några fler funktioner som erbjuds av Microsoft geste Launcher, den senaste uppdateringen lade till stöd och nu kan du aktivera olika gester efter din bekvämlighet. Genom att svepa uppåt på dockan öppnas ett litet snabbinställningsfält som låter dig snabbt aktivera/inaktivera Wi-Fi, Data, Bluetooth, Torch och Airplane Mode. Du kan till och med lägga till upp till fem genvägar under dockan. Launchern har många anpassningar att erbjuda. Du kan välja mellan tre teman och fem accentfärger som erbjuds. Dessutom kan du till och med använda ett externt ikonpaket som inte är möjligt med Googles standardstartare. Du kan aktivera några fler funktioner som dolda appar, meddelandemärken, sidhuvuden och högpresterande läge.

Fortsätt på PC

Eftersom startprogrammet syftar till att ge anslutning till Windows kan du se några tips i själva startprogrammet. Du kan till exempel logga in på startprogrammet med ditt Microsoft-konto för att synkronisera dina inställningar och data mellan enheterna. Säkerhetskopierings- och återställningsfunktionen som erbjuds av startprogrammet använder också ditt Microsoft-konto för att ladda upp säkerhetskopior till OneDrive.

Dessutom kan du länge trycka på vad som helst på ditt flöde och trycka på “Fortsätt på PC” för att se filen öppnas på din dator i realtid. Den här funktionen behöver förbättras lite, men ändå fungerar den för det mesta. Den här funktionen är praktisk om du är en Windows- och Android-användare som letar efter viss anslutning på båda plattformarna.

Sammantaget är Microsoft Launcher en fullfjädrad launcher-ersättning för Android. Även om applikationen fortfarande är i beta, stötte jag inte på några problem när jag testade applikationen. Det har gått runt fyra dagar som jag använder Microsoft Launcher på min primära telefon, och jag är inte alls besviken. Launchern erbjuder fantastisk funktionalitet och smidig upplevelse som är konsekvent i hela enheten. Det finns några fler funktioner som vi inte har täckt i det här inlägget, ladda ner startprogrammet för att uppleva dem. I framtiden förväntar vi oss att startprogrammet kommer att ta in fler funktioner som “Fortsätt på Windows” till Android. Allt som allt en fantastisk launcher som är enkel, flexibel och flytande.

Klick här ladda ner Microsoft Launcher.

Relaterade Artiklar

Back to top button