Microsoft kommer att fixa Windows-nyckelproblem på Surface

Microsoft kände igen problem rapporterats med nyckeln Windows på Surface-surfplattor och kommer att posta en lappa för att fixa det, vilket sammanfaller med dess vanliga uppdateringscykel den andra tisdagen i varje månad. Specifikt orsakar denna bugg att Windows-nyckeln inte fungerar vid vissa tillfällen utan anledning och har varit känd för Microsoft sedan november förra året som rapporterats i olika internetforum, sociala medier och till och med teknisk support från Redmond av berörda användare.

Nu, flera månader senare, erkänner programvaruutvecklingsingenjörerna från det nordamerikanska multinationella företaget offentligt problemet och nästan säkert kommer en patch att släppas för att rätta till det via Windows Update nästa tisdag, den 9 april.

Men detta är inte det enda problemet som Microsoft måste lösa i sin Surface-surfplatta, eftersom problemet med Wi-Fi-modulen i RT- och Pro-versionerna av den mobila enheten fortfarande är oavgjorda.

Surface-plattan har två versioner: RT (ARM-processor) och Pro (Intel-processor) som har operativsystemet Windows RT respektive Windows 8 och tillkännagavs av den amerikanska jättens vd, Steve Ballmer, i juni förra året. marknaden i Spanien den 14 februari 2013.

För tillfället, och om de första enheterna såldes ut inom några timmar, särskilt när de släpptes i USA, är Surface-försäljningen långt ifrån vad som förväntades, på en surfplatta-marknad, utan tvekan ledd av hans trogna fiende. Apple., Med sin iPad och dess miniversion och av andra tillverkare som sydkoreanska Samsung med dess Note och Galaxy Tab-sortiment.

Baspriset för Microsoft Surface i sin RT-version är runt 500 dollar i sin 32 GB-version.

Källa: Softpedia

Relaterade Artiklar

Back to top button