Microsoft effektiviserar OneNote-utgåvorna för en enhetlig app

Microsoft OneNote © Microsoft

En anteckning
, Microsofts anteckningsapplikation, kommer att få flera uppdateringar under de närmaste månaderna. Möjligheten för Redmond-företaget att förenkla sitt erbjudande genom att förena sin ansökan.

På Windows är OneNote verkligen tillgänglig i två utgåvor för närvarande: OneNote som ingår i Office och Microsoft 365, och OneNote för Windows 10 som erbjuds på Microsoft Store som en universell applikation (UWP).

Läs också:
Med Cursive-applikationen attackerar Google Microsoft OneNote

OneNote förenas med ett nytt gränssnitt

Under de kommande tolv månaderna kommer OneNote att få en rad uppdateringar. På programmet: en visuell uppdatering, nya penna och bläckfunktioner, ett anpassningsbart layoutalternativ för användargränssnitt och mer.

Och du kan njuta av dessa nya funktioner, oavsett vilken version av programmet du använder: ” Framsteg i Windows och Office gör att vi kan förena de två apparna så att du kan njuta av enkelheten hos en enda OneNote-app på Windows samtidigt som du njuter av gränssnittet och funktionerna du redan är bekant med. “Förklarar Microsoft.

OneNote-applikationen installerad med Office välkomnar därför nya funktioner och ” befintliga nyckelfunktioner “, utan ytterligare detaljer för närvarande, som för närvarande är unika för OneNote för Windows 10. Microsoft försäkrar att ” alla de mest älskade funktionerna kommer att fortsätta att vara en del av OneNote “.

Läs också:
Windows 11: Microsoft uppdaterar Mail, Calendar och skärmdumpsverktyg för testare

Support förlängt till 2025

OneNote för Windows 10-användare kommer att få en
inbjudan i appunder andra halvan av 2022 för att uppgradera till den förenade OneNote-appen gratis. De kan dock fortsätta att använda OneNote för Windows 10 fram till oktober 2025, då stödet för den versionen upphör.

Observera att dessa ändringar inte kommer att påverka andra Microsoft OneNote-appar för macOS, iOS, Android eller webbversionen.

Källa: Microsoft

Relaterade Artiklar

Back to top button