Microsoft Edge låter dig snart lösa matematiska problem

Matematik tabell beräkningar siffror

Microsoft har precis distribuerat Math Solver, på Navigatör
kant
. Den här nya funktionen löser matematiska problem med steg-för-steg-instruktioner.

Hej mattevänner! Math Solver bör snart vara tillgänglig på version 91 av Microsoft Edge. Den här funktionen, utformad för att hjälpa elever att förbättra sig i matematikövningar, löser alla problem som presenteras för den. Den förklarar också stegen i dess resonemang, ett efter ett, för en bättre förståelse för användarna.

Läs också:
Microsoft Edge kommer att få en sidopanel för Bing-bilder

En experimentell funktion endast tillgänglig i förhandsvisning

Det här är nyheter som borde intressera dem som har matematikens puckel… och glädja dem som har denna disciplin med skräck. Math Solver-funktionen har precis förhandsvisats på Dev-, Canary- och Betaversionerna av Microsoft Edge.

Programmet låter de som vill skicka in matematiska problem till Microsofts artificiella intelligens. Två lösningar för detta:

  • Fotografera problemet och importera det till webbläsaren;

  • ange formeln direkt via ett virtuellt matematiskt tangentbord.

Verktyget kommer sedan att göra nödvändiga beräkningar och ge ett svar. Math Solver innehåller också många frågesporter, övningar och videohandledningar.

För de som vill testa det nu på Dev-, Canary- och Betaversionerna, gå bara till Microsoft Edge-inställningarna och välj Math Solver i avsnittet “Fler verktyg”. För närvarande testar Microsoft fortfarande den här funktionen. Ingenting säger att det en dag kommer att vara permanent tillgängligt. Det bör dock finnas i förhandsgranskningen i version 91 av webbläsaren.

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button