Microsoft avslöjar listor i förhandsvisning, dess Trello-konkurrent


Microsoft Lists Preview lanseras gratis, men för ett begränsat antal användare: först till kvarn!

Microsoft lägger till ny programvara för produktivitet och samarbete i sin plånbok med Lists, ett verktyg som konkurrerar direkt med tjänster som Trello eller Asana.

En begränsad förhandsvisning… men gratis

För närvarande är endast en förhandsgranskningsversion tillgänglig, reducerad i funktionalitet jämfört med den stabila versionen, vars releasedatum ännu inte är känt.

Microsoft Lists – MSA Preview-appen är endast öppen för de första 200 000 registranterna, utan geografiska begränsningar. Dess åtkomst är gratis och kräver en internetanslutning och ett Microsoft-konto. Det är inte möjligt att använda Lists på Android och iOS eller via Microsoft Teams för närvarande.

Begränsningar är inställda på att skapa upp till 50 listor, innehållande upp till 2 000 objekt och upp till 200 MB filer, bilder och videor per listning.

Både för yrkeslivet och privatlivet

Microsoft Lists är designat för små strukturer, frilansare och privatpersoner. Redmond-företaget vill inte göra det till en plattform som är reserverad för proffs, utan också ett verktyg för att bättre hantera ditt dagliga liv och personliga projekt, mellan presentlista eller lägenhetssökning.

Microsoft-listor © Microsoft

Plattformen gör det möjligt att tilldela uppgifter, att ha överblick över vem som tar hand om vad i ett projekt, vad som redan är gjort och vad som fortfarande behöver göras osv.

Det finns mallar som möter specifika behov och sätt att samarbeta för alla. Men gränssnittet är också anpassningsbart och erbjuder möjligheten att lägga till eller ta bort element, filtrera eller sortera innehåll, förstora eller minska storleken på kolumner och annat.

De bästa applikationerna för att hantera dina dagliga uppgifter

Att etablera nya vanor dagligen, underhålla bostaden, säkerställa att ett projekt fungerar väl inom ramen för företaget… Det råder ingen brist på applikationer som syftar till att stödja oss i planering och organisation. För att hitta rätt erbjuder vi ett urval av de bästa applikationerna för uppgiftshantering.
Läs mer

Källa: Microsoft

Relaterade Artiklar

Back to top button