Microsoft arbetar fortfarande med en enhet för strömning av spel

Som rapporterats av GamesBeat kan en sådan enhet anslutas till en TV eller bildskärm, den ska också se ut som en vanlig TV-sticka, dvs den kommer att se ut som Amazon Fire Stick eller Chromecast. Intressant nog, tack vare det kommer vi inte bara att kunna streama spel, utan också vi ska se filmer och serier.

Dessutom kommer Microsoft att arbeta med Samsung på Xbox-applikationen för TV-apparater från detta företag. Låt oss tillägga att några av de senaste Samsung TV-modellerna redan stöder Google Stadia och NVidia GeForce Now. Därför bör Xbox Cloud Gaming dyka upp på dem snart. Tyvärr är det exakta releasedatumet okänt, men debuten ska äga rum under de kommande 12 månaderna.

När det kommer till Microsofts produkter växer populariteten för Windows 11. Steam har nyligen publicerat ny data och det visar sig att systemet snabbt vinner mark bland spelarna. Plus, goda nyheter för fans av Microsofts gamla programvara – Windows 3D Movie Maker är nu tillgänglig som öppen källkod.

Samtidigt bjuder vi in ​​dig att lyssna på det senaste avsnittet av podcasten Technically Thing Taking. Den här gången pratade vi om nya drivningar för bilar, elbilarnas roll i fordonsindustrin och hur mycket “att äga en bil” slutar vara meningsfullt.

Relaterade Artiklar

Back to top button