Microsoft 365: snart en ultrasäker version för regeringar

Microsoft 365

En topphemlig version avKontor 365 anlände. I måndags den 28 mars tillkännagav Microsoft på sin blogg den kommande lanseringen av en version av sin kontorsautomationssvit reserverad för amerikanska regeringsagenter.

Målet var att säkra arbetsmiljön för de olika avdelningarna, som Redmond-företaget hade gjort med utplaceringen av en hemlig version av Azure avsedd för USA:s försvarsdepartement och andra känsliga myndigheter i landet.

En Office 365-version för myndigheter

Detta nya ultrasäkra ekosystem utvecklat i samarbete med Pentagon genomgår för närvarande granskning och godkännande med en förväntad lansering tidigast i mitten av 2022. Denna exklusiva miljö kommer att köra de senaste Office 365 Government-apparna för produktivitet, säkerhet och samarbete. ” Vi har ett heltäckande tillvägagångssätt för att bygga, testa, integrera och granska våra produkter för att följa myndighetsföreskrifter, vilket kommer att bidra till att säkerställa säkra och privata miljöer Microsoft förklarar i sitt blogginlägg.

Kom ihåg att den här versionen av Office 365 är en del av samarbetet mellan Pentagon och Microsoft efter att det amerikanska försvarsdepartementet övergav sitt JEDI-kontrakt, ett erbjudande på 10 miljarder dollar för cloud computing som skulle tilldelas Microsoft. Regeringen hade lagt ut ett nytt kontrakt för molntjänster miljarder efter att Amazon lämnat in en stämningsansökan som ifrågasätter den ursprungliga domen.

Källa: onmsft

Relaterade Artiklar

Back to top button