Microsoft 365 introducerar en ny tjänst för att skydda dina enheter

Microsoft har aviserat en ökning av sitt mjukvaruabonnemangspaket, vilket borde hjälpa konsumenter för att bättre skydda sina olika enheter från cyberhot. Enligt ett nytt blogginlägg, Microsoft-kunder365 kommer nu att ha tillgång till Microsoft Defender for Individuals, som karakteriseras som “ett nytt säkerhetsprogram utformat för att hålla människor och familjer säkrare online”.

Appen tillåter användare att skydda och övervaka alla sina enheter – macOS, iOS, Android och Windows – från en enda instrumentbräda enat. Den ger också tips och tricks för att hjälpa användare att ytterligare förbättra sin säkerhet. Enligt Microsoft är målet med den nya tjänsten att minska komplikationerna med att använda olika säkerhetsprodukter på flera enheter och operativsystem.

Microsoft 365, prenumeranter kommer att ha tillgång till den nya tjänsten

Till exempel kan någon använda en virus- och ransomware-skyddstjänst på sin Windows-dator men en separat på egen hand iPhone och ännu en på din Android-surfplatta för att skydda dig mot samma typer av aggression. Microsoft säger dock att detta osammanhängande tillvägagångssätt orsakar säkerhetsluckor som gör en omöjlig full tillsyn.

“Människor vänder sig ofta till olika säkerhetsverktyg, med distribuerad säkerhetsövervakning och enhetshantering, för att hålla sina data och enheter hemliga.” “Genom att kombinera befintlig teknik på nya sätt måste vi utveckla våra säkerhetslösningar för att möta de individuella behoven hos våra kunder hemma och på jobbet.”

Medan vissa kunder bara litar på Microsofts säkerhetsprodukter, inser Microsoft att många andra väljer att använda tjänster av företag som t.ex Norton Och McAfee. Som ett resultat har Microsoft integrerat produktsupport från tredje part i panelen Microsoft Defender for Individuals.

Relaterade Artiklar

Back to top button