MG fortsätter att elektrifiera Europa med sin nya MG Mulan och sina 0-100 km/h på 4 sekunder!

MG Mulan

MG-gruppen har precis formaliserat sin lilla elektriska kompakt, som svarar på namnet Mulan.

En modell som kommer till Europa, med ett namn som dock bör ses över och korrigeras till ”MG 4”.

En eldriven sedan också hos MG

Om tillverkaren nyligen i Frankrike har erbjudit en MG ZS i sin version som drivs av en gammal bra förbränningsmotor, formaliserar MG nu en ny modell: Mulan. Ett 100% elfordon, vars ambition är att komma och kittla sektorns tenorer i vårt land, i synnerhet Volkswagen ID.3 och andra Renault Megane E-Tech.

MG Mulan

I avsaknad av rent tekniska detaljer erbjuder tillverkaren oss för tillfället att visualisera denna MG Mulan som kommer. En modell som givetvis ger aerodynamik en stolthet, och som utvecklades från gruppens Nebula-plattform, dedikerad till nollutsläppsfordon.

En version som döpts om till “MG 4” i Europa

MG har inte avslöjat den minsta bild av kabinen, och har inte kommunicerat detaljer om motorn, även om vi vet att denna MG Mulan kommer att kunna övervinna 0 till 100 km/h på 4 sekunder.

Ett fordon som vill vara “globalt”, och som därför verkligen kommer att exporteras till Europa, med en presentation planerad till slutet av året. Hos oss borde denna MG Mulan döpas om till “MG 4”. Presentationen bör äga rum i Paris, och marknadsföringen förväntas ske under första halvåret 2023. Så ha tålamod.

MG Mulan

Kom ihåg att MG-nätverket erbjuder totalt 135 dedikerade försäljnings- och underhållsställen i Frankrike. Sedan starten av 2022 har koncernen levererat inte mindre än 3 181 fordon, och har en marknadsandel på 0,5 % i vårt land.

Om samma ämne:
Lightyear presenterar Lightyear 0, den soldrivna bilen med 700 km autonomi!

Källa: BilNewsChina

Relaterade Artiklar

Back to top button