Metaverse: “vilken smak har pixlar?”, Coca-Cola är en stor hit på virtuell verklighet

De bästa idéerna kommer i de flesta fall först undervärderad, men det kommer en tid när allt kommer tillbaka, även meriterna. Bevis på detta är Harvard-studenten, som i det avlägsna förflutna 2004 började bygga det som nu är plattformen mest befolkade sociala nätverk och populär i världen såväl som Facebook. Samma lyckliga öde var det metavers.

Metaverse: hur smakar pixlar?

Tror du verkligen att alla munkar kommer ut med hål? Å andra sidan finns det ingen seger utan nederlag och efter tjugo år av distans har saker och ting inte förändrats alls. Varken Mark Zuckerberg kunde klara av det på första försöket, dock bestämning som han fortsätter att investera med på denna front kan bara vara en inspirationskälla för en garanterad framtid för hans projekt. På tal om de största IT-jättarnas virtuella världar, kraftfulla plattformar som t.ex MetaverseLife av eToro.

Faktum är att den alternativa verkligheten i en värld där det är möjligt att leva flera gånger i, är avsedd att bli mer och mer populär, t.o.m. vid ingången i detta sammanhang av en koloss som Koks. Just detta har under det senaste århundradet kunnat påverka globala kulturella förändringar, och därför har företaget lanserat en provokation ordspråk: hur smakar pixlar?

Kanske är det dags att välkomna till en konjunktion mellan den virtuella världen och den verkliga världen? Det som blir mer och mer uppenbart är potentialen i ett parallellt universum som förbereder sig för att gå in i vår vardag med ett rakt ben.

Relaterade Artiklar

Back to top button