Metal Gear Solid Remake: David Hayter släpper en nyhet

Det var fortfarande 90-talet när vi först hade nöjet att veta Fast orm. Förutom de första arkadupplagorna som kallas Metal Gearfaktiskt, den första konsolversionen heter Metal Gear Solid lanserades 1998. Vi täckte ingående frågan om hur revolutionerande det spelläget var på den tiden. Inte av en slump Hideo Kojima han anses vara fadern till “”, som nu har blivit en mycket populär och populär spelstil. I åratal har det pratats om en nyinspelning av detta spel och kanske, äntligen, är vi här.

Metal Gear Solid Remake, hur David Hayter övertygade oss

De som verkligen älskar sagan vet mycket väl vem David Hayter är, historikern Solid Snakes röstskådespelare och till en början även av Big Boss, senare ersatt av Richard Doyle i MGS4 och av Kiefer Sutherland i MGS5.

Hayter som först inte trodde på möjligheten till en remake, var tvungen att ändra sig efter att ha fått ett meddelande från en Konami-insider som skulle ha låtit honom förstå att det kanske inte bara är rykten. För att också bekräfta denna tes några tweets från ett par veckor sedan, där den officiella sidan för Matal Gear Solid skulle ha haft ett nyfiket utbyte med en användare som heter Tom Olsen. Poängen är att Tom Olsen skulle vara en karaktär uppfanns och existerar i Metal Gear-universumet, som arbetar som tekniker för Big Shell.

Hayter ändrade sig senare och tog tillbaka sin versionmen nu har sagans fans lämnat för en tangent och har börjat fantisera igen.

Tanken på att göra en version för PS5 av videospelet är inte omtyckt av många i frånvaro av Kojima, som i flera år har övergett skeppet för att skapa sitt eget utvecklarhus, Kojima produktion. Det var en bitter munsbit för alla att behöva spela en ofullständig MGS5 på grund av det plötsliga brytning av författaren med företaget. Men i avsaknad av möjlighet till nya kanoniska kapitel (avknoppningarna är inte text), varför inte?

Till de som önskar återskapa originalspelen iställetvi påminner dig om att det finns en nu sällsynt samling som heter ““. Den är designad för PS3 och innehåller alla sagans kanoniska spel. Just Metal Gear 1 och 2, Metal Gear Solid 1,2,3,4 och Peace Walker. Efter dessa kommer du att kunna spela Ground Zero och Metal Gear 5, båda för PS3 det för PS4.

Relaterade Artiklar

Back to top button