Meta kommer att öppna en digital klädbutik för din avatar

De vd av Meta Mark Zuckerberg tillkännagav idag debuten av “Meta Avatars Store”, en digital butik med designerkläder. Under en Instagram Live med Eva Chen, vice vd för partnerskap på mode från Instagram, Zuckerberg tillkännagav formellt den nya digitala butiken.

Det är oklart hur många som kommer att betala för att klä sina avatarer i märkeskläder, men Zuckerberg ser de nya trendiga klädalternativen som ett sätt för användare att uttrycka sig genom sina egna. avatar.

Meta kommer att öppna butiken för Facebook och Instagram

Den nya virtuella butiken, som kommer att finnas tillgänglig på Facebook, Instagram Och Budbärare, kommer att tillåta användare att köpa digitala kläder för sina avatarer. Butiken öppnar nästa vecka och erbjuder till en början digitala kläder av Balenciaga, Prada och Thom Browne. Meta avslöjade inga prisuppgifter för dessa digitala kläder. Det är värt att nämna att de gratis alternativen för Meta avatar-kläder fortfarande kommer att vara tillgängliga.

Meta, enligt Zuckerberg, vill bli en marknadsföra öppen där utvecklare kan skapa och sälja kläder. I ett uttalande sa Zuckerberg, “Vi introducerar vår Avatars Store på Facebook, Instagram och Messenger så att du kan köpa digitala kläder för att designa din avatar.” “Digitala råvaror kommer att vara en betydande drivkraft av den kreativa ekonomin och ett viktigt sätt att uttrycka sig i metaversen ”. Det gläder mig att lägga till fler aktiviteter och att ta detta till VR så snart som möjligt”.

Meta Avatars Store kommer att finnas tillgänglig i USA, Kanada, Thailand och Mexiko från och med nästa vecka. Företaget har för avsikt att erbjuda nya varumärken till butiken inom en snar framtid.

Dagens tillkännagivande kommer efter att Meta arbetat med att förbättra sina avatarer som en del av sin pågående satsning på metaversen. Tidigare i år introducerade Meta 3D-avatar på Instagram och uppdaterade avatarer för Facebook och Messenger. Avatarer har nu fler uttryck, ansikten, hudtoner och tillgänglighetsenheter tack vare uppdateringen. Användare kan nu använda samma avatar på alla Meta-plattformar, inklusive VR, enligt företaget.

Relaterade Artiklar

Back to top button