Meta (Facebook) överger sin Novi krypto-plånbok

Novi © Novi

de digital plånbok utvecklad av Meta (ex-Facebook) kommer snart att falla ut.

Användare uppmanas därför att ta ut sina pengar ” Så snart som möjligt “.

Novi, det är över

I början av läsåret 2021 lanserade Meta sin digitala plånbok Novi, i form av ett experiment som uppenbarligen inte lyckades förföra sin publik. Under de senaste dagarna har Novi-användare informerats om den kommande stängningen av tjänsten, och de uppmanas att ta ut sina pengar så snart som möjligt.

Från och med den 21 juli kommer det faktiskt inte längre att vara möjligt att lägga till pengar i din Novi-plånbok, och från den 1 julieh september kommer användare inte längre att kunna komma åt sitt konto. Ett erkännande av misslyckande för Meta-gruppen, som syftade till att revolutionera rörelsen av pengar i världen, med den bestämda önskan vid den tiden att göra det lika enkelt att skicka pengar som att skicka ett meddelande.

Det bör dock noteras att stängningen av Novi inte innebär slutet för Meta på marknaden, eftersom gruppen nyligen meddelade att de ville använda alla dessa år av att bygga Metas kapacitet på blockkedjan för att introducera nya produkter, som digitala tillgångar, speciellt för metaverse “. Observera i förbigående att Novi-plattformen endast lanserades i USA och Guatemala.

Om samma ämne:
Meta (Facebook) upplever “en av de värsta nedgångarna” i sin existens, reaktionen väntar inte på sig

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button