Mer än 50 % rabatt på detta par högtalare just nu hos Fnac!

Behöver du ett par exklusiva högtalare för bokhyllor samtidigt som du gör stora besparingar? The Good Deals Team erbjuder dig ett erbjudande från Fnac på ett par Klipsch Reference RP-400M-högtalare till €204,99 istället för €499,99 tack vare koden JUIN15!

kapsling-rpm

Utmärkta högtalare till ett riktigt fyndpris

  • Exemplarisk ljudkvalitet
  • Skär för pålitlighet och soliditet
  • Premium design

Se Klipsch Reference RP-400M-erbjudandet för 204,99 € på Fnac

Mycket trevlig kampanj hos Fnac

Detta erbjudande på paret Klipsch Reference RP-400M bokhylla högtalare för 204,99 € tack vare koden JUIN15 erbjuds av Fnac, som erbjuder gratis leverans i Metropolitan France till ditt hem inom två till tre arbetsdagar. Gratis uttag på en arbetsdag från Fnac-butiken närmast dig är möjligt. Det är möjligt att betala i tre till fyra delbetalningar, det vill säga från 54,99 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

En referens av bokhylla högtalare

Detta särskilt saftiga erbjudande från Fnac är därför intresserad av ett par bokhyllahögtalare från Kilpsch, ett riktigt riktmärke på området, med modellen som träffande kallas Reference RP-400M.

Det här paret högtalare andas avancerat genom alla portar i sina skåp, och börjar med en finish som har en superb ebenholtsvinylfaner som också har fördelen av att vara särskilt motståndskraftig mot yttre skador, allt förstärkt av en satinsvart lack och skimrande detaljer nedåt. till det minsta hörnet.

Men estetik är inte allt, och RP-400M-högtalarna vet verkligen hur man levererar ljudkvalitet. Detta involverar framför allt hybrid 90° x 90° Tractrix-horn som syftar till att förmedla kvalitetsljud på alla frekvenser mot lyssningsområdet.

LTS titanium membrandrivrutiner och baselement med Cerametallic-teknik ger också distorsionsfritt ljud, vilket gör RP-400M-högtalarna till de bästa i sin klass.

För att dra fördel av den excellens som utlovas av dessa högtalare går den genom anslutningsterminaler med 5 utgångar, kompatibla med bananpluggar eller kablar upp till 12 gauge för att lova solida och mångsidiga anslutningar.

Se Klipsch Reference RP-400M-erbjudandet för 204,99 € på Fnac

Hitta de bokhylla högtalare du behöver med vår jämförelse

Innan du utnyttjar detta fantastiska erbjudande från Fnac, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa bokhyllhögtalarna 2022, för att se om paret Klipsch RP-400M-högtalare verkligen är en referens inom sitt område eller inte.

Relaterade Artiklar

Back to top button