Mer än 50 000 Tesla Model 3 (fortfarande) återkallade: ett problem med hastighetsdisplayen i fråga

Tesla Model 3_cropped_1699x1152

Upprepade återkallelser fortsätter för Tesla. Några dagar efter att ha blivit slagen på handleden av EU-kommissionen, tillverkaren av elbil måste fortfarande återkalla tusentals fordon.

Nästan 50 000 Tesla Model 3 Performance sålda mellan 2018 och 2022 är oroade denna gång.

Nästan 50 000 Tesla Model 3 återkallade

Bestämt, när den inte vill, vill den inte. För några veckor sedan var Tesla tvungen att återkalla flera tusen Model S sålda mellan 2014 och 2021 på begäran av EU-kommissionen. I fråga, problem med att öppna bagageluckan när bilen färdades i hög hastighet. I februari förra året behövde nästan en miljon fordon, alla modeller tillsammans, skickas tillbaka för säkerhetsbältesproblem. Rebelote idag måste Tesla fortfarande återkalla 48 184 Model 3 Performance.

Den här gången är ett problem på realtidshastighetsdisplayen inblandad. De berörda modellerna som såldes mellan 2018 och 2022 anger faktiskt inte om hastigheten som förarna kör med är i mph eller km/h. ” Detta ökar risken för en olycka säger National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), den federala myndigheten som ansvarar för trafiksäkerheten i USA. Inga krascher rapporterades dock.

Ägarna till de berörda bilarna ska dock inte gå tillbaka till garaget. En enkel uppdatering av Track, läget exklusivt för denna modell som är designat för skoj på slutna kretsar, krävs. En patch har gradvis implementerats sedan den 19 april, men Tesla Model 3 Performance som påverkas av buggen är inte förbjudna att köra.

Om samma ämne:
Tesla är fortfarande mästaren på elbilsförsäljning i Europa

Källa: ReviewGeek

Relaterade Artiklar

Back to top button