Men sammanslagna med OPPO:s Color OS tillkännager OnePlus officiellt att arbeta med Oxygen OS 13

OnePlus 10 Pro

Medan sammanslagningen mellan OPPO och OnePlus skulle realiseras med en enhetlig överlagring av mjukvarugränssnittet, meddelar OnePlus officiellt att de arbetar med OxygenOS 13.

Ett nytt operativsystem som inte borde finnas, och ändå.

OxygenOS 13 tillkännages

Slutet på OxygenOS är inte för nu. I kontinuiteten av sammanslagningen mellan OPPO och OnePlus hade de två företagen meddelat att de arbetade tillsammans för att utveckla ett enhetligt överlägg för sina smartphones. Denna sammanslagning av de två mjukvarugränssnitten förväntas ske i slutet av 2022, men det kommer uppenbarligen fortfarande att vänta. Även om OxygenOS 13 inte är tänkt att existera, har OnePlus öppnat ett nytt ämne om det på sitt officiella forum.

Det kinesiska varumärket kommer verkligen att organisera en “Open Ears”-session kring nästa version av sitt operativsystem den 28 februari. Planerad online kommer det att välkomna flera personer som är ansvariga för skapandet av OxygenOS 13 som kommer att byta med en begränsad grupp användare. ” Om du är intresserad av OxygenOS 13, gå med oss ​​och låt oss skapa ett perfekt OxygenOS för OnePlus tillsammans. “, specificerar varumärket i sitt meddelande som medföljer tillkännagivandet.

En fördröjning för det enhetliga överlägget?

Det här tillkännagivandet skapar förvirring med tanke på de gemensamma mål som OPPO och OnePlus visar. Det enhetliga överlägget skulle landa under andra halvan av 2022, men kan bli försenat, som vissa rykten påpekar. Denna version skulle därför inte vara klar i tid för ankomsten av Android 13, som den är baserad på. Även han väntas för andra halvåret.

Enligt uppgifter frånAndroid Authoritybör detta enhetliga operativsystem ändå göra sin debut på ett flaggskepp OnePlus flaggskepp. Det kommer inte att vara OnePlus 10 Pro, släppt i Kina under ColorOS i början av året, som skulle baseras på OxygenOS under sin europeiska lansering, enligt flera läckor. Om hypotesen om en “T”-version för att inviga denna förening inte ska uteslutas, kommer det med all säkerhet att vara nödvändigt, att ta reda på mer, att vänta till våren, säsongen då varumärket presenterar sin nya krypterade serie.

Vilka är de bästa OnePlus-smarttelefonerna? 2022 jämförelse

I sina tidiga dagar erbjöd OnePlus bara en smartphone åt gången. Sedan dess har det kinesiska varumärket kommit långt, för att erbjuda ett mycket bredare utbud av telefoner. Idag, med varumärket Oppo som de delar sina forsknings- och utvecklingsaktiviteter i spetsen, proklamerar OnePlus fortfarande sitt oberoende högt och tydligt. Upptäck i den här filen vårt urval av de bästa OnePlus-smarttelefonerna.
Läs mer

Källa: Android Authority

Relaterade Artiklar

Back to top button