Mellan elscootern och minimotocrossen finns Splach Transformer

Splash Transform

Ditt hjärta svänger mellan en mini motocross och en elektrisk skoter ? Tveka inte !

Varumärket Splach lanserar Transformer, en liten tvåhjuling som sammanför det bästa av två världar.

Läs också:
Självbetjäningsskotrar: en inte så ekologisk lösning, enligt en studie

Splach Transformer: del skoter, del motocross

Via Indiegogo har Splach Bikes erbjudit en ny skapelse de senaste dagarna: Transformer. Det är en liten elektrisk tvåhjuling, halvvägs mellan en skoter och en motocross.

Ett fordon som tycks väcka nyfikenhet hos många anhängare av nollutsläppsresor, eftersom denna Splach-transformator redan har överskridit det initiala finansieringsmålet som dess konstruktörer satt upp med 1 300 %.

Splash Transform

Konkret är det en minimotocross, prydd med ett upphöjt styre, vilket ger en “skoter”-sida till helheten. På motorsidan hittar vi här ett elektriskt block som låter den lilla racerbilen nå 38 km/h i toppfart. Företaget skryter också med kraften i sin bil, som kan klättra uppför sluttningar med 28 %.

Splash Transform

Fram och bak finns skivbromsar, utan att förglömma förstås ett 490 Wh batteri, för en aviserad räckvidd på runt 40 km. Splach Transformer kommer också med dubbel fjädring, med möjlighet för köparen att välja terrängdäck eller inte.


Det lilla fordonet visar också några modulära element, inklusive batteriet som kan bytas ut på några sekunder, men också styret som kan vändas för att använda Splach Transformer som en mini motocross.

På prissidan visas den lilla bilen till det rabatterade priset 1 099 dollar, mot 2 999 dollar för det klassiska priset. De första leveranserna är planerade till nästa oktober.

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button