Medicin och teknik, det smarta bioplåstret dyker upp: det här är vad vi vet

Medicin och teknik har gått hand i hand i flera år nu. Vetenskapliga genombrott har skjutit i höjden och MIT (Massachusetts Institute of Technology) har patenterat ett smart bioplåster som kan användas av människor och robotar.

En precis teknik, som i teorin inte borde ge upphov till problem av något slag. Här är allt vi vet.

Det smarta bioplåstret tillverkat av MIT, det är vad vi vet

Bioplåstret gjordes med en blandning av syntetiskt hölje, silikon och hydrogel, material som tillåter en perfekt vidhäftning till människokroppen. På så sätt får du inga infektioner av något slag. Säkerhet och förebyggande först och främst.

En robot som noggrant styr hela driftprocessen tar hand om att placera bioplåstret i vår kropp. Många har börjat dra upp näsan på grund av överdriven användning av artificiell intelligensmen MIT har lovat stora fördelar.

Robotik även inom den medicinska sektorn har markerat en boom de senaste åren och framtiden ser alltmer hybrid ut. Tillverkarna måste i alla fall fortsätta att arbeta hårt för att vinna patienternas förtroende.

Och att alltid hålla sig vid ämnet innovationer, hur ska man inte nämna de många Hi-Tech-maskerna som har gjorts för att klara av hälsonödsituationen. Utländska och lokala produktioner för att förbättra andningsflödet och livskvalitet.

Vi måste bara vänta på nästa steg och förstå hur det smarta bioplåstret kommer att bli definitivt godkänt. Medicin kommer även fortsättningsvis att vara kopplad till tekniska produktioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button