Meddelande till spelare! Den här PC-skärmen, signerad Asus, sjunker i pris!

Om du letar efter en mycket bra 24″ gamerskärm samtidigt som du sparar pengar, bör detta Cdiscount-erbjudande intressera dig.

asus bärbar datorskärm

Den mycket välutrustade ASUS TUF Gaming VG248QG gynnas just nu av en trevlig kampanj hos Cdiscount jämfört med konkurrenterna.

ASUS VG248QG i korthet

  • Mycket gediget tekniskt blad
  • Fullpackad med teknologier för bättre visuell komfort
  • Ergonomisk och elegant design

Så hitta denna vackra 24-tums gamerskärm från ASUS för 169€ istället för runt 200€ hos de flesta andra återförsäljare.

Hitta ASUS VG248QG för 169€ på Cdiscount

En mycket bra spel-PC-skärm till ett bra pris hos Cdiscount

Det här erbjudandet på ASUS TUF VG248QG PC-spelarskärm erbjuds därför av Cdiscount, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 43 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Visuell och spelkomfort hela tiden

Detta erbjudande från Cdiscount är därför intresserad av en PC-gamerskärm från ASUS, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell TUF VG248QG. Som namnet antyder har den en 24″ FHD (1920×1080) LED-bakgrundsbelyst TN LCD-panel med upp till 165Hz uppdateringsfrekvens, 0,5 ms minsta svarstid, en ljusstyrka på 350 cd/m² och ett dynamiskt kontrastförhållande på 100 000 000:1.

Ett mycket trevligt tekniskt ark för spelbruk kort sagt, förstärkt av många teknologier för optimal visuell komfort och flytbarhet. Räkna verkligen med stödet för G-Sync, AMD FreeSync samt Adaptive Sync, Flicker Free, Low Blue Light eller Low Motion Blur. Det är givetvis möjligt att ytterligare konfigurera bilden för att möta allas smak vad gäller ljusstyrka och kontrast.

Den gör sig också underbart på kontaktsidan, med en DisplayPort, en HDMI-port, två DVI-D-portar med dubbla anslutningar och en ljudlinjeingång. Den har även stereohögtalare.

Allt detta erbjuds i en ganska stilig design, som också har fördelen av att vara ergonomisk tack vare justerbar höjd och lutning.

Hitta ASUS VG248QG för 169€ på Cdiscount

Hitta den PC-spelarskärm du behöver med vår jämförelse

Innan du tar del av detta trevliga erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022, för att se om denna 24″ ASUS-produkt fortfarande kan stå emot de största i denna kategori.

Relaterade Artiklar

Back to top button