Meddelande till spelare, Corsair 4 IN 1-spelpaketet sjunker i pris för försäljningen

Behöver du byta all din kringutrustning för spel utan att behöva bryta banken? Som en del av försäljningen erbjuder Good Deals Team dig ett Darty-erbjudande på ett 4-i-1 Corsair-paket inklusive trådbundet tangentbord, trådbundet headset, trådbunden mus och musmatta för 99,99 € istället för 129,99 €, dvs 23 % besparing!

1

Ett 4 i 1 spelpaket till ett riktigt fyndpris

  • Ett komplett speltangentbord
  • Ett mycket solidt trådbundet spelheadset
  • En mus/musmatta combo som gör paret

Se erbjudandet Corsair 4 i 1-spelpaket för 99,99 € hos Darty

Prissänkning för försäljning hos Darty

Det här erbjudandet på Corsair 4-i-1-spelpaketet inklusive trådbundna hörlurar, trådbundet tangentbord, trådbunden mus och musmatta erbjuds av Darty, som erbjuder gratis leverans i Frankrike till ditt hem inom två arbetsdagar. Det är även möjligt att hämta ut paketet från Darty-butiken närmast dig under dagen, i mån av tillgång. Förpackningen kommer med en garanti på två.

Ett mycket komplett spelpaket!

Detta erbjudande är därför intresserad av ett komplett spelpaket från märket Corsair, mycket känt inom området.

Den innehåller först och främst HS50 Pro Stereo-hörlurar med kabel som erbjuder kvalitetsljud tack vare premium 50 mm ljudgivare, med stor komfort tack vare öronkåpor i memoryskum. Den medföljande enkelriktade brusreducerande mikrofonen fullbordar bilden.

Sedan kommer Corsair K55 RGB Pro trådbundet tangentbord, som har vad varje bra speltangentbord borde ha: ett handledsstöd, sex fullt programmerbara makrotangenter, volym- och mediatangenter, och till råga på en femzons dynamisk RGB-bakgrundsbelysning.

För att avsluta den här sammanfattningen har vi två Corsair-produkter som går hand i hand: Harpoon RGB Pro trådbunden mus och MM100-musmattan. Musen kommer att ge fantastisk prestanda tack vare en optisk sensor som kan gå upp till 12 000 DPI, sex programmerbara knappar för stor mångsidighet. Den visar också en design lika bekväm som den är lätt med bara 85 gram på klockan. Till det har vi en matchande musmatta gjord av en vävd textilyta speciellt designad för högupplösta möss, för en idealisk kombination av prestanda och estetik.

Se erbjudandet Corsair 4 i 1-spelpaket för 99,99 € hos Darty

Hitta din spelhårdvara med våra jämförelser

Innan du lägger till detta särskilt välfyllda paket i din varukorg, tveka inte att konsultera våra jämförelser av de bästa gamingheadseten, tangentborden och mössen, samt våra jämförelser av de bästa musmattorna 2022, för att se om dessa produkter verkligen är värda kostnaden.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount-försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button