Meddelande: hur följer man Nothing-konferensen den 23 mars?


Efter ett år 2021 märkt av lanseringen av sin första produkt, hörlurar Inget öra (1), Carl Peis nya varumärke är på väg att avslöja sin färdplan för år 2022 under den virtuella konferensen Nothing (event): The Truth. Får vi äntligen se den första smart telefon från tillverkaren?

Ingenting, det nya varumärket för medgrundaren av OnePlus, vet hur man får folk att prata om det samtidigt som det behåller mycket mystik kring dess evenemang och dess framtida produkter…

Ingenting (händelse): The Truth, idag kl. 15.00.

Vi känner inte till programmet för Nothings onlinekonferens, men London-varumärket borde äntligen presentera sin första Nothing-smartphone som sågs på MWC 2022 i ett ganska oavslöjande foto.

Släppdatumet för smartphonen bör avslöjas där. Det skulle vara den andra produkten som går med i ekosystemet av anslutna enheter av märket som för tillfället utmärks av en mycket raffinerad design. Ska vi förvänta oss en transparent smartphone? Spelen är öppna.

Under sin virtuella konferens kunde varumärket också presentera Nothing OS mer detaljerat, dess ekosystem baserat på Android Stock, designat för att koppla ihop Nothing-enheter med varandra, men även med produkter från andra märken.

För att följa konferensen, gå till Keynote Nothing (event): The Truth-sidan, som kommer att hållas onsdagen den 23 mars 2022 klockan 15:00 (fransk tid) eller starta videon direkt från den här sidan.

Källa: Ingenting

Relaterade Artiklar

Back to top button