Med YouTube på TV blir din smartphone en fjärrkontroll (och det förändrar allt)

YouTube tv-app © © YouTube

Att titta på Youtube på hans tv är en ibland kaotisk upplevelse. Om åtkomst till videorna inte är ett problem, allt relaterat tillinteraktivitet (gillar, prenumerationer, kommentarer) är mödosam. Medveten om problemet inviger plattformen ett helt nytt sätt att titta på videor från din soffa.

Från och med igår kan användare av världens största videoplattform länka sin smartphone till sin TV-app för att njuta av en ny surfupplevelse.

Kontrollera dina videor till hands

Baserat på observationen att mer än 80 % av YouTube-användarna på tv har sin telefon i handen, beslutade företaget att agera för att erbjuda dem ett sätt att bättre interagera med innehållet de älskar.

Från och med nu, när du öppnar YouTube tillsammans på din TV och din smartphone, erbjuds du möjligheten att kombinera dina två enheter för att synkronisera innehållet som spelas.

YouTube tv-app © © YouTube

För att uttrycka det på ett annat sätt, videon som spelas upp på TV:n öppnar automatiskt videobeskrivningen, kommentarer och andra gilla-knappar på tittarens telefon. Du behöver inte längre kämpa med fjärrkontrollen för att “inte gilla” eller lägga till videon i en spellista.

Källa: Youtube

Relaterade Artiklar

Back to top button