Med Sony WH-H910N trådlösa hörlurar blir brusreducering billigare än någonsin

Njut av dina favoritmusikspellistor med Sony WH-H910N. De utmärkta trådlösa hörlurarna från det japanska märket är föremål för ett intressant erbjudande hos Amazon och låter dig dra fördel av brusreducering till bästa pris.

Sony WH-H910N

Den mycket bra Sony WH-H910N i ett nötskal

  • Brusreducerande trådlösa Bluetooth-hörlurar
  • Kompatibel med röstassistenter
  • Autonomi på 35 timmar

Se erbjudandet om Sony WH-H910N hörlurar för 169 € på Amazon

Sony WH-H910N är till det bästa priset på Amazon

Team Clubic Bons Plans inbjuder dig att besöka Amazon för att dra nytta av en stor rabatt på Sony WH-H910N.

Fram till söndagen den 17 oktober 2021 finns det japanska märkets trådlösa hörlurar till försäljning till ett pris av 169 euro istället för 300 euro; en omedelbar rabatt på 131 euro från e-handelsjätten. Kampanjerbjudandet gäller de svarta, orangea och gröna färgerna på Sony-hörlurarna.

För information, produkten som säljs och skickas av Amazon är kvalificerad för gratis leverans till ditt hem eller avhämtningsställe och har två års garanti från tillverkaren.

Styrkan med trådlösa hörlurar

Tunna, lätta och bekväma, Sony WH-H910N är trådlösa hörlurar som har egenskapen att vara utrustade med brusreducering. Två mikrofoner placerade på hörlurarnas yta tar upp det mesta av omgivningsljudet från användarens miljö.

När det gäller dess styrkor har Sony WH-H910N-hörlurarna som är kompatibla med Hi-Res Audio en bra autonomi på 35 timmar; vilket är idealiskt för långa resor. Tack vare snabbladdning är det möjligt att få 2,5 timmars extra autonomi efter en laddningstid på 10 minuter.

Det finns även trådlös Bluetooth-teknik som gör att headsetet kan paras ihop med en smartphone eller surfplatta. Kompatibel med röstassistenter är det möjligt att röstkommandera olika åtgärder som att kommunicera med vänner, få information, lyssna på musik, ta emot aviseringar eller schemalägga påminnelser.

1

Se erbjudandet om Sony WH-H910N hörlurar för 169 € på Amazon

Vilka är de bästa Bluetooth-headseten för tillfället?

Sony WH-H910N är inte det enda headsetet som har Bluetooth.

Om du vill veta mer om alternativen till Sony WH-H910N, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa Bluetooth-hörlurarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button