Med sin RTX 3060 ser denna Dell-speldator priset sjunka med mer än 200 €!

Du behöver inte längre söka efter en bärbar dator byggd för spel på hög nivå. Den här har faktiskt nått dig tack vare denna goda plan.

dell G15

Lanserades i september 2021, Dell G15 Ryzen Edition finns nu i vår fyndsektion. Faktum är att denna formidabla maskin påverkas av en relativt stor omedelbar rabatt som gör att den kan passera den avgörande milstolpen på 1000 euro!

Dell G15 Ryzen Edition laptop i ett nötskal

  • Ett stort RTX 3060-grafikkort för spel
  • 165 Hz skärm för otrolig flytbarhet
  • Wi-Fi 6-protokoll stöds

Således säljs den bärbara datorn Dell G15 Ryzen Edition för 999 € istället för 1211 € under normala tider.

Hitta Dell G15 Ryzen Edition laptop för 999 €

Ett bra pris-prestanda-förhållande

PC-spelare är de främsta som påverkas av denna fantastiska rabatt på den berömda Dell G15 Ryzen Edition. Den senare är verkligen kapabel att uppnå stora bedrifter tack vare sina avancerade tekniska egenskaper. Men innan vi peelar dess olika komponenter kommer vi först att lista de väsentliga modaliteterna att se upp med hos Amazon.

Den amerikanska sajten som specialiserat sig på onlineförsäljning ändrar inte sina vanor. Det stöder gratis hemleverans, och Prime-medlemmar kommer att få sitt paket ännu snabbare. En betalning upp till 24 gånger (med samma kostnad på 102,50 €) kan också begäras. Slutligen gäller garantin i två år.

Dell G15: en kraftfull bärbar dator

Låt oss nu se vad den här datorn har i beredskap! Den är utrustad med en 15,6-tums Full HD (1920 x 1080 pixlar) skärm på 165 Hz. Inuti finns en AMD Ryzen 7 5800H-processor med ett Nvidia GeForce RTX 3060 grafikkort, 16 GB RAM och 256 GB lagring via SSD. Operativsystemet Windows 11 är redan installerat. Det räcker med att säga att du kan spela nyligen släppta titlar utan alltför mycket problem. Välj bara Full HD-upplösning för bättre prestanda.

Bland de andra särdragen hos Dell G15 Ryzen Edition kan vi nämna dess designkvalitet och dess framgångsrika design. Kylsystemet kommer att vara tyst och Wi-Fi 6-protokollet är med i spelet. Slutligen finns det allt du behöver när det gäller anslutningar. USB-portar, HDMI 2.1 och det kombinerade hörlurs/mikrofonjacket finns där!

Dell G15 Ryzen Edition (5515)

Hitta Dell G15 Ryzen Edition laptop för 999 €

För att inte utelämna någonting när det gäller särdragen hos denna utmärkta bärbara dator, se vårt test av Dell G15 Ryzen Edition.

Dina spel att ta med överallt

Således har Dell kokat ihop en utmärkt maskin för att vi ska kunna lansera alla de senaste innovationerna under bra förhållanden. Men om du föredrar att välja en ännu mer effektiv modell, måste du gå igenom vår jämförelse av de bästa spelbärbara datorerna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button